Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

O Jason Bourne τα… σπάει στην Αθήνα (video)

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Jason Bourne τα… σπάει στην Αθήνα (video)

Men + Speed

O Jason Bourne τα… σπάει στην Αθήνα (video)

Men + Speed

Η τελευταία φορά που είδαμε στην μεγάλη οθόνη τον πράκτορα Jason Bourne ήταν το 2007. Αυτό ήταν όταν κυκλοφόρησε η ταινία «The Bourne Ultimatum», Το Τελεσίγραφο του Bourne.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Εννέα χρόνια μετά ο Matt Damon μπαίνει ξανά στο ρόλο του ως Jason Bourne. Και αυτός θα είναι και ο τίτλος της αναμενόμενης ταινίας. Είναι η πέμπτη της σειράς ταινιών και η συνέχεια της ταινίας του 2012 «The Bourne Legacy».

Στην ταινία «Jason Bourne» πρωταγωνιστούν οι Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Casse, και Tommy Lee Jones. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Damon, Greengrass και Christopher Rouse.

Advertisement
Advertisement

Jason Bourne-b640

Η σκηνή του τρέιλερ, όπου γίνεται καταδίωξη με αυτοκίνητα στο Λας Βέγκας με ένα Dodge Charger σου τραβάει την προσοχή. Επίσης, στο τρέιλερ βλέπουμε και το κέντρο της Αθήνας! Ένα σημαντικό κομμάτι της ταινίας διαδραματίζεται στην Αθήνα, καθώς το σενάριο αναφέρεται και στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Οι παραγωγοί της ταινίας προσπάθησαν να πάρουν τις απαραίτητες άδειες, ώστε να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα στη χώρα μας, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία και το πολύπλοκο φορολογικό σύστημα. Γι΄ αυτό αποφάσισαν να πάνε στην Τενερίφη, ένα ισπανικό νησί και στην πόλη Σάντα Κρουζ, στην Καλιφόρνια, στήθηκε μια εικονική πλατεία Συντάγματος.

Jason Bourne-a640

Advertisement

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου. Προς το παρόν πατήστε στο παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση…

Advertisement