Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από τη Maserati

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από τη Maserati

Men + Speed

Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από τη Maserati

Men + Speed

Ο Jamie Barrow, o πιο γρήγορος snowboarder, έχει κάνει παλαιότερα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness. Κάνει τον καλύτερο χρόνο με ένα snowboard, ενώ ρυμουλκείται από ένα όχημα. Αυτή τη φορά σπάει τα κοντέρ με τη βοήθεια μίας Maserati. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το ρεκόρ έγινε σε μια παγωμένη λίμνη στο St Moritz της Ελβετίας, όταν ο Barrow ρυμουλκήθηκε από μία Maserati Levante. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του διαδρομής, ο Βρετανός έφτασε τα 151,57 km/h και στην επιστροφή του άγγιξε τα 147,72 km/h. Ως αποτέλεσμα, ο μέσος χρόνος του ήταν 149,65 km/h, καταφέρνοντας να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ των 99,87 km/h.

Για να έχει αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η Levante ήταν εφοδιασμένη με χειμερινά ελαστικά Pirelli Scorpion, τα οποία διαθέτουν 474 ξεχωριστά καρφιά. Η Levante είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της Maserati και διαθέτει έναν V6 3.0lt twin-turbo κινητήρα που παράγει 350 ίππους.

Σε μια δήλωσή του ο Barrow είπε: «Είμαι απόλυτα ευτυχής που έχω μπορέσει να σπάσω τα δικά μου ρεκόρ. Πάντα ήξερα ότι μπορεί να υπάρξει πολύ περισσότερη ταχύτητα με τις κατάλληλες συνθήκες και το σωστό αυτοκίνητο για να με τραβήξει».

Advertisement
Advertisement

Maserati-Levante-record-guinness-a640 Maserati-Levante-record-guinness-b640 Maserati-Levante-record-guinness-c640 Maserati-Levante-record-guinness-d640