Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μίνι μπαρ αυτοκινήτου από τη Rolls-Royce

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μίνι μπαρ αυτοκινήτου από τη Rolls-Royce

Men + Speed

Μίνι μπαρ αυτοκινήτου από τη Rolls-Royce

Men + Speed

Γι’ αυτούς που θέλουν να πίνουν το κοκτέιλ τους στη Rolls-Royce τους, δημιουργήθηκε ένα ειδικό «κουτί», ώστε να μπορούν να έχουν το δικό τους μίνι μπαρ μέσα στο αυτοκίνητο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce συνεργάστηκε με τους εμπειρογνώμονες από τα ξενοδοχεία Dorchester Collection’s London Hotels, για να εξασφαλίσει ότι θα περιλαμβάνονταν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσει κάποιος το απόλυτο κοκτέιλ. Διαθέτει 4 ποτήρια, βελούδινες χαρτοπετσέτες, καλαμάκια, μπολ για παγάκια, ανοιχτήρι μπουκαλιών, μαχαίρι, ξύλο κοπής, γυάλινος δίσκος σερβιρίσματος. Υπάρχει επίσης ένα σέικερ, αναδευτήρας, θραυστήρας, ατμοποιητής και σουρωτήρι.

Rolls-Royce-Cocktail-Hamper-b640 Rolls-Royce-Cocktail-Hamper-c640

Κάθε ένα είναι χειροποίητο από αμερικανική καρυδιά και το ίδιο πολυτελές δέρμα που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να παρατάξει το εσωτερικό των αυτοκινήτων της. To κουτί αυτό είναι σχεδιασμένο να χωράει άνετα στο πορτμπαγκάζ των Wraith, Dawn, Ghost ή Phantom. Μόλις 15 από αυτά έχουν κατασκευαστεί, καθώς είναι περιορισμένης έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, μπορεί να κλειδωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Και όσον αφορά τις βραδινές ώρες μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχει αυτόματο φως για να βλέπετε.

Rolls-Royce-Cocktail-Hamper-d640

Όλο αυτό δεν το λες και φτηνό, αφού κοστίζει 26.000£ και… το αλκοόλ φυσικά δεν περιλαμβάνεται.

Advertisement

«Κάθε αυτοκίνητο που έχουμε δημιουργήσει αντιπροσωπεύει μια βαθιά προσωπική έκφραση των ατομικών προτιμήσεων των πελατών και του τρόπου ζωής τους σε έναν πολυτελή κόσμο. Αυτή η ιδέα για την εξατομίκευση εκτείνεται πολύ πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο, σε μία συλλογή αξεσουάρ, η οποία διαθέτει εξαιρετικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί για τους πελάτες της μάρκας μας», δήλωσε ο Gavin Hartley, επικεφαλής των κατά παραγγελία επιλογών εξοπλισμού της Rolls-Royce.