Mία πόλη από πάγο! (vid)
Men + Speed
Η Κίνα κάθε χρόνο χτίζει μία πόλη από πάγο στην άκρη της Σιβηρίας. Εδώ και χρόνια μας εντυπωσιάζει όταν βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)
Τους τελευταίους 33 χειμώνες, η κινεζική πόλη Χαρμπίν μετατρέπεται σε ένα εικονικό παλάτι πάγου που καλύπτει μια περιοχή στο μέγεθος των 12 γηπέδων ποδοσφαίρου, για το “Διεθνές Φεστιβάλ: Πάγος & Χιόνι Γλυπτική”.
WHAT CAR
Περίπου 10.000 εργαζόμενοι και γλύπτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να χτίσουν παλάτια, γέφυρες και καθεδρικούς ναούς με τεράστια κομμάτια πάγου από τον ποταμό Songhua, ο οποίος χωρίζει το βόρειο και το νότιο τμήμα της πόλης.
Οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσoυν έως και -31 βαθμούς Κελσίου, αλλά αυτό δεν σταματά τους επισκέπτες από να πάνε στο φεστιβάλ, που περιλαμβάνει ακόμη και κολύμβηση στον πάγο.
Πατήστε play και περιηγηθείτε…
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις