Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μία Ferrari φτάνει στο τραπέζι σας

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Ferrari φτάνει στο τραπέζι σας

Men + Speed

Μία Ferrari φτάνει στο τραπέζι σας

Men + Speed

Η τέχνη θέλει φαντασία και δεν έχει όρια. Έτσι, η Discommon, μία εταιρεία που εμπνέεται από τα ανδρικά αξεσουάρ και ενδιαφέροντα, δημιούργησε ένα στρογγυλό τραπέζι του καφέ με θέμα το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

 

Το συγκεκριμένο τραπέζι έχει τιμή εκκίνησης 20.000$ και ναι είναι ακριβό για να το χρησιμοποιήσει κάποιος απλά για να φάει.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι ο σχεδιασμός του που θυμίζει όχημα που ξεπροβάλει από μια δεξαμενή, όπως κάποιο supercar του Terminator T-1000. Στο κέντρου του τραπεζιού είναι το ανάγλυφο σχέδιο μίας Ferrari F40.

Το τραπέζι αυτό του καφέ χρειάστηκε 100 ώρες για να κατασκευαστεί, με 50 ώρες να δαπανηθούν για να το μοντελοποιήσουν. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι αλουμίνιο, ποιότητας που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική και είναι βαμμένο σε σκούρο γκρι χρώμα.

Η τιμή τιμής 20.000 δολαρίων είναι απλά μια τιμή εκκίνησης. Το τελικό κόστος εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του επιλεγμένου οχήματος για το τραπέζι. Η Discommon περιορίζει τη σειρά αυτή σε μόλις 10 τραπέζια. Μέχρι στιγμής, υπάρχει ένα τραπέζι με μία Ferrari F40 και με Ford GT που είναι ολοκληρωμένα.

Advertisement

Όταν ένας πελάτης παραγγέλλει ένα τέτοιο τραπέζι έχει τη δυνατότητα εκτός από αυτοκίνητο, να επιλέξει αεροπλάνο ή σκάφος. Επίσης, συμμετέχει σε όλη τη διαδικασία, καθώς διαλέγει επιφάνειες φινιρίσματος, σχέδια υφής και χρώμα.

ferrari-f40-coffee-table-a640 ferrari-f40-coffee-table-b640 ferrari-f40-coffee-table-c640

Advertisement