Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Λαμπερή πρεμιέρα για την κωμωδία «Ο Θησαυρός» (vid)

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λαμπερή πρεμιέρα για την κωμωδία «Ο Θησαυρός» (vid)

Men + Speed

Λαμπερή πρεμιέρα για την κωμωδία «Ο Θησαυρός» (vid)

Men + Speed

Λίγο πριν βγει βγει πανελλαδικά στις κινηματογραφικές αίθουσες, η μοντέρνα κωμωδία «Ο Θησαυρός», είχε επίσημη πρεμιέρα στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στη νέα αίθουσα VMAX Sphera.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εκεί ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης και το λαμπερό cast της ελληνικής ταινίας εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα μετά το φινάλε της προβολής. Παρόντες ήταν ο σεναριογράφος της ταινίας Δημήτρης Αποστόλου, οι πρωταγωνιστές Παύλος Χαϊκάλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φαίη Ξυλά, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Δωροθέα Μερκούρη, Μάγδα Πένσου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Δημήτρης Τζουμάκης, Σωτήρης Σωτηρίου, Ευτυχία Φαναριώτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος που υπογράφει την μουσική της ταινίας.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία της εκλεκτοί καλεσμένοι, ηθοποιοί του θεάτρου, του κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής, αλλά και κοσμικοί όπως οι Λόλα Νταϊφά, Τιτίκα Σαριγκούλη, Τάσος Παλαντζίδης, Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Παπαδάκος, Αννίτα Ναθαναήλ, Νατάσσα Ράγιου, Κατερίνα Γιατζόγλου, Μάνος Ψιστάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Αποστολίδης κ.α. Εκεί ήταν και το NewsAuto, με το Men+Speed να πατάει γκάζι και σε δραστηριότητες… εκτός δρόμου και πίστας.

H Κατερίνα Στικούδη... ανάβει φωτιές στην ταινία "Ο Θησαυρός"

H Κατερίνα Στικούδη… ανάβει φωτιές στην ταινία “Ο Θησαυρός”

Advertisement
Advertisement

Αν αναρωτιέστε για το τι πραγματεύεται η εν λόγω ταινία, η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η – προσφάτως – χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης (Σπύρος Φωκάς). Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία (Φαίη Ξυλά), σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

thisavros-stills-b640

Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης (Παύλος Χαϊκάλης), επί σαρανταετία ερωτευμένος με την Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης (Σωτήρης Καλιβάτσης), ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την Ιταλίδα γυναίκα του (Δωροθέα Μερκούρη). Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του Μητσάκου Παρασχάκη (Γιώργος Γιαννόπουλος), τοκογλύφου και μαφιόζου, που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστερο resort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο. Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην μικρή κοινότητα της περιοχής.

Advertisement

Την παράσταση κλέβει -όπως συνήθως- η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το «ζεύγος» των Μερκούρη-Καλιβάτση που… αναστατώνει και αναστατώνεται! Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί!

Advertisement

Η ταινία «Ο Θησαυρός» προβάλλεται από σήμερα 7 Δεκεμβρίου από την Tanweer.