Men + Speed

Και γήπεδο ποδοσφαίρου αποκτά η Audi

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και γήπεδο ποδοσφαίρου αποκτά η Audi

Men + Speed

Και γήπεδο ποδοσφαίρου αποκτά η Audi

Men + Speed

Η Audi ανακοίνωσε ότι ξεκινώντας η σεζόν του 2018, το εμπορικό σήμα στο νέο γήπεδο DC United θα ονομάζεται «Audi Field». ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το νέο γήπεδο στις ΗΠΑ θα φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις που θα αφορούν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη μουσική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την DC United και να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας για το άθλημα του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Η δέσμευση αυτή βοηθά την Audi να συνδεθεί και με παθιασμένους οπαδούς όλων των ηλικιών», δήλωσε υπεύθυνη μάρκετινγκ της Audi στην Αμερική, Loren Angelo.

Η Audi είναι ο επίσημος χορηγός όσο αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία του Major League Soccer στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε σε συνεργασία με μια τέτοια απίστευτη εταιρεία και ένα τόσο γνωστό εμπορικό σήμα, καθώς δεν είναι γνωστό μόνο στη Βόρεια Αμερική, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Audi έχει ξεπεράσει την αυτοκινητοβιομηχανία και θέλει να αγκαλιάσει πλήρως την κουλτούρα του ποδοσφαίρου, ειδικά στο MLS», είπε ο Jason Levien, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της DC United.

audi-field-dc-united-a640 audi-field-dc-united-b640

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα καλύτερο συνέταιρο για να ονομάσουμε το γήπεδό μας και ανυπομονούμε για το Audi Field».

Advertisement

Μόλις ολοκληρωθεί, θα διαθέτει 31 πολυτελείς σουίτες και κερκίδες χωρητικότητα 20.000 οπαδών. Η έκταση του όλου γηπέδου υπολογίζεται στα 500.000 τετραγωνικά πόδια. Υπενθυμίζουμε πως η Audi απότελει επίσης χορηγό της FC Bayern Munchen από το 2002.