Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η συνεργασία της Lamborghini με την Roger Dubuis (+vid)

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η συνεργασία της Lamborghini με την Roger Dubuis (+vid)

Men + Speed

Η συνεργασία της Lamborghini με την Roger Dubuis (+vid)

Men + Speed

Η εταιρεία πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων Roger Dubuis συνεργάζεται μαζί με τους μηχανικούς της Lamborghini και παρουσιάζουν ρολόι Excalibur Aventador S. Λίγες μέρες πριν στην πίστα DreamRacing στο Motor Speedway στο Λας Βέγκας, πραγματοποιήθηκε η «Raging Mechanics», όπου προσκεκλημένοι βίωσαν μια μοναδική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν supercar της Lamborghini και να κάνουν μαθήματα για το drift και σχετικά με την οδήγηση σε υγρές επιφάνειες. Kαθ ‘όλη τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, η Roger Dubuis παρουσίασε τα απίστευτα ρολόγια Aventador S που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους μηχανικούς της Lamborghini και “powered by Raging Mechanics”. Η ελβετική εταιρεία ρολογιών ψάχνει συνεχώς να βρει νέα και μοναδικά υλικά για τα ρολόγια της, καινοτόμες ιδέες και τολμηρά σχέδια.

Η συλλογή Aventador S είναι εμπνευσμένη από τις γραμμές και τον κινητήρα της Aventador S. Για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους λάτρεις των ρολογιών, είναι δύσκολο να μην αρέσουν τα ρολόγια Excalibur Aventador S.

Advertisement
Advertisement

Όχι μόνο τα ρολόγια Excalibur Aventador S, αλλά και τα ρολόγια Excalibur Spider Pirelli, διαθέτουν κάτι πραγματικά μοναδικό και αυτό δεν είναι άλλο από τα λουράκια τους που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας το ελαστικό Pirelli. Στις αρχές του 2017, η Roger Dubuis συνεργάστηκε με την Pirelli για να φτιάξει λουράκια χρησιμοποιώντας ελαστικά μόνο για τη σειρά Spider Pirelli. Η ιδέα επεκτάθηκε και για τη συλλογή Aventador S, μόλις η μάρκα άρχισε να συνεργάζεται και με την Lamborghini αργότερα εκείνο το έτος. Κάθε λουρί έχει χαραγμένο τον αριθμό των ελαστικών και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

Η συλλογή είναι μόλις ένα χρόνο και αποτελείται από αρκετά εντυπωσιακά κομμάτια, όπως το ρολόι Excalibur Aventador S Carbon, το οποίο, χάρη στον άνθρακα C-SMC (χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία με τα Lamborghini αυτοκίνητα) είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ ρολόι. Επιπλέον, τα ρολόγια διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Κάθε ρολόι Excalibur Aventador S, όπως και όλα τα ρολόγια Roger Dubuis, φέρει την πολυπόθητη πιστοποίηση Hallmark της Γενεύης.