Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Porsche Design γιορτάζει

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Design γιορτάζει

Men + Speed

Η Porsche Design γιορτάζει

Men + Speed

Τα εβδομήντα χρόνια είναι σίγουρα πολλά και μια καλή αιτία για εορτασμό. Έτσι, λοιπόν το σκέφτηκε και η Porsche Design και αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι μοναδικό. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Design προσέθεσε ένα ακόμη ρολόι στην ήδη υπάρχουσα και μεγάλη συλλογή ρολογιών της. Το ονόμασε «1919 Daytimer 70Y Sports Car Limited Edition και αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Porsche Design, με σκοπό να γιορτάσει την επέτειο της γερμανικής εταιρείας.

Διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από την Porsche 356 και πιο συγκεκριμένα τα όργανα του ταμπλό της. Το ρολόι επίσης έχει θήκη τιτανίου 42 mm, η οποία είναι επικαλυμμένη με ματ μαύρο φινίρισμα.

Στο πίσω μέρος είναι χαραγμένο το λογότυπο και φυσικά ο αριθμός 70 που συμβολίζει τα 70 χρόνια. Να αναφέρουμε ότι είναι αδιάβροχο και πως το λουράκι είναι μαύρο δερμάτινο.

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε κ εσείς να το φορέσετε στον καρπό σας, καλό είναι να βιαστείτε, γιατί η Porsche θα κατασκευάσει μόνο 1.948 ρολόγια, θυμίζοντάς μας το έτος ίδρυσης της εταιρείας. Κάθε ρολόι θα πωλείται στην τιμή των 2.948€ και θα είναι διαθέσιμο σε 130 καταστήματα της Porsche Design σε όλο τον κόσμο, καθώς και αντιπροσώπους της Porsche, και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

porsche-design-70y-sports-car-limited-edition-a640 porsche-design-70y-sports-car-limited-edition-b640 porsche-design-70y-sports-car-limited-edition-c640