Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η πιο extreme Porsche Cayman

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο extreme Porsche Cayman

Men + Speed

Η πιο extreme Porsche Cayman

Men + Speed

Εντοπίσαμε την πιο extreme Porsche Cayman στο κόσμο. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το έργο του Takayuki Mizumoto, ενός Ιάπωνα μηχανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δουλεύει στην M Machine Works, μια εταιρία που σχεδιάζει, και κατασκευάζει ειδικά εξαρτήματα για την σειρά Super GT, τη γρηγορότερη σειρά αγώνων στον κόσμο για οδικά αυτοκίνητα.

Πήρε μία Cayman S 987 και ξεκίνησε τη δουλειά. Πρόσθεσε τιμόνι από ανθρακόνημα σε στυλ Le Μans, ενσωματωμένο σύστημα αερόσακου και την έκανε 100kg ελαφρύτερη από μία GT4, Βέβαια, κράτησε το χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Η εν λόγω Porsche διαθέτει έναν 3,8lt κινητήρα από ένα αυτοκίνητο 997 911 που παράγει 450 ίππους, τοποθετημένος ανάμεσα στους τροχούς. Επίσης, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά αεροδυναμικά προσαρτήματα που έχουμε δει ποτέ σε ένα αυτοκίνητο δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Kατάφερε να κάνει 58.070 με τον Isao Ihashi στο τιμόνι, σε αντίθεση με το 1: 00.29 του R35 GT-R Nismo και το 1:00.70 τou 991 GT3 RS.

extreme-porsche-cayman-a640 extreme-porsche-cayman-b640 extreme-porsche-cayman-c640 extreme-porsche-cayman-d640 extreme-porsche-cayman-e640

Ίσως αυτό να είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Mizumoto σχεδιάζει να κατασκευάσει μία όμοια Cayman, με κινητήρα twin-turbo GT2.

Advertisement