Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου!

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου!

Men + Speed

Η πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου!

Men + Speed

Είναι η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου. Την πήγε μέχρι το Βόρειο Σέλας και γονάτισε για να της προσφέρει το δαχτυλίδι. Δείτε παρακάτω την ιστορία…

Advertisement
Advertisement


Ο Dale Sharpe ζήτησε από την φίλη του Karlie Russell να τον παντρευτεί σε μια από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες στη Γη. Κάτω από τον νυχτερινό ουρανό, μπροστά από το Βόρειο Σέλας, ο Dale και η Kylie έθεσαν νέα, αξεπέραστα όρια στην φράση «εντυπωσιακή πρόταση γάμου».

Μιλώντας στο site UNILAD, ο Dale ο οποίος ζει στην Αυστραλία, είπε ότι σκέφτηκε την ιδέα πριν από πέντε χρόνια. «Δεν είχα σκεφτεί ότι κάποιος άλλος είχε κάνει κάτι παρόμοιο και τότε είπα στον εαυτό μου ότι καλύτερα να κάνω κάτι όμορφο και εντυπωσιακό παρά κάτι πολύ ακριβό που θα ξεχαστεί αμέσως» είπε ο επαγγελματίας φωτογράφος Dale.

protasi-gamou-a640

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μόνο λίγες νύχτες πριν και το KP (ο δείκτης μέτρησης της αυγής) , ήταν πραγματικά πολύ υψηλό για τη Νορβηγία γι ‘αυτό αποφάσισα ότι η ευκαιρία ήταν τότε. Έσκυψα στα γόνατα και την ξεγέλασα με την πρόθεση ότι ήθελα να βγάλω μια εντυπωσιακή selfie γι ‘αυτό και ήταν πολύ αστείο, γιατί όλη την ώρα έλεγε «άντε τέλειωνε, κουράστηκα»!

Αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησε να κάνει πρόταση γάμου στην Karlie. Πέρυσι και αφού μάζευε για χρόνια 4000 δολάρια για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είχε αρχικά προγραμματίσει να ζητήσει από την Karlie να τον παντρευτεί στην Ισλανδία. Όμως έκρυψε το δαχτυλίδι μέσα σε μια… ενυδατική κρέμα και όλοι μπορείτε λίγο πολύ να μαντέψετε τι συνέβη στη συνέχεια! Έχασαν την κρέμα!  Έτσι ο Dale έπρεπε να καταλήξει σε σχέδιο Β, γρήγορα και οικονομικά!

Ενώ λοιπόν το ζευγάρι ήταν διακοπές στη Νορβηγία και όλες οι συνθήκες ήταν κατάλληλες, έκανε το βήμα και… τερμάτισε μια για πάντα τις προτάσεις γάμου! Να ζήσουν!

Advertisement

protasi-gamou-b640