Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οι νέες θήκες της Mercedes

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νέες θήκες της Mercedes

Men + Speed

Οι νέες θήκες της Mercedes

Men + Speed

Η Mercedes φροντίζει να μην πάθουν τίποτα τα κινητά μας, τα laptop και τα tablet και γι΄αυτό σχεδίασε θήκες και τσάντες που τα προστατεύουν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η νέα συλλογή αξεσουάρ της γερμανικής μάρκας διαθέτει μία ευρεία γκάμα θηκών smarthphone. Κάποιες είναι κατασκευασμένες από υγρή σιλικόνη κι άλλες από γνήσιο δέρμα.

Οι θήκες από σιλικόνη έχουν εσωτερική επένδυση μικροϊνών και μπορούν να παραγγελθούν είτε σε μπλε ναυτικό, μαύρο, κόκκινο ή μπεζ. Από την άλλη πλευρά, οι δερμάτινες είναι διάτρητες και υπάρχουν σε καφέ, μαύρο, κόκκινο, γκρι και λευκό.

Επίσης, υπάρχουν θήκες κατασκευασμένες από συνδυασμό ανθρακονημάτων και αλουμινίου. Τέλος, υπάρχει θήκη από ανθρακονήματα και δέρμα, η οποία έρχεται και με μια μικρή τσέπη για την πιστωτική σας κάρτα. Η συλλογή θηκών για smartphone είναι διαθέσιμη για τα iPhone 7/8, 7/8 Plus και το iPhone X.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στη συλλογή της προσέθεσε νέες υψηλής ποιότητας ανθεκτικές τσάντες για τις φορητές συσκευές, όπως το laptop και το tablet. Μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε μία τσάντα για φορητούς υπολογιστές 15 ιντσών, δύο τσάντες για φορητούς υπολογιστές 8 ιντσών και 10 ιντσών, μια θήκη για φορητό υπολογιστή 13 ιντσών, επαγγελματική τσάντα για συσκευές μέχρι 15 ίντσες και τσάντα για συσκευές πάνω από 15 ίντσες. Αυτές οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από μαλακό, νάιλον ύφασμα και δέρμα και διαθέτουν ένα μοτίβο, το οποίο βρίσκεται μέσα σε ορισμένα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz.

Τέλος, είναι σε διαθεσιμότητα δύο νέοι φορητοί φορτιστές που προσφέρονται από τη Mercedes και τον συνεργάτη της CG Mobile, οι οποίοι σας επιτρέπουν να επαναφορτίσετε τη συσκευή σας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε από μία πρίζα τοίχου. Υπάρχει επίσης ένα καλώδιο 2 σε 1 που διαθέτει θύρες Lightning και Micro USB.

mercedes-benz-iphone-covers-a640 mercedes-benz-iphone-covers-b640 mercedes-benz-iphone-covers-c640 mercedes-benz-iphone-covers-d640 mercedes-benz-iphone-covers-e640 mercedes-benz-iphone-covers-f640 mercedes-benz-iphone-covers-g640