Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Hyundai πάει… Hollywood!

Ελλάδα 23:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai πάει… Hollywood!

Men + Speed

Η Hyundai πάει… Hollywood!

Men + Speed

Η Hyundai επενδύει στη δημοτικότητα των ηρώων της Marvel και βάζει τα μοντέλα της σε ρόλο… συμπρωταγωνιστών σε blockbuster ταινίες περιπέτειας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αρχής γενομένης από την ταινία «Ant-Man and the Wasp», όπου συμμετέχουν τρία μοντέλα της Κορεάτικης μάρκας. Αφήνοντας στην άκρη τις συνήθεις προωθητικές ενέργειες προϊόντων, η Hyundai παρουσιάζει στο διάσημο κόμικ της Marvel τα Veloster, Kona και αλλά και το νέας γενιάς Santa Fe. Τα αυτοκίνητα συνδέονται στενά με τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα της μάρκας στους φίλους της  Marvel σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Αναζητούμε πάντα τρόπους για να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική σχέση μεταξύ των πελατών και της μάρκας», δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος Marketing & Product της Hyundai Motor Europe. «Με τη συνεργασία αυτή φέρνουμε τα προϊόντα μας πιο κοντά στους πελάτες. Οι λάτρεις της Marvel μπορούν να γνωρίσουν τη μάρκα Hyundai και τα προϊόντα της με έναν διαφορετικό και πολύ διασκεδαστικό τρόπο».

Advertisement
Advertisement

Hyundai-Ant-Man-and-the-Wasp-b640short

Το πιο σημαντικό ρόλο στην εν λόγω ταινία κατέχει το Veloster, ένα μοντέλο με σημαντικές πωλήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Η ηρωική σκηνή προβάλλει τις ικανότητες του Veloster που αποτελεί το τελευταίο όχημα διαφυγής.

Hyundai-Ant-Man-and-the-Wasp-c640short

Advertisement

Η ταινία «Ant-Man and the Wasp» των Marvel Studios προβάλλεται ήδη και στην χώρα μας.