Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Εστω αργά, το αποφάσισε η Irina…

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εστω αργά, το αποφάσισε η Irina…

Men + Speed

Εστω αργά, το αποφάσισε η Irina…

Men + Speed

Μπορεί το πανέμορφο αγγελάκι της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret να μην έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που την θέλουν έγκυο, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ο λόγος για την Irina Shayk. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία εμφάνιση της Irina Shayk στην πασαρέλα έγινε το Δεκέμβριο στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν εσωρούχων της ‘’Victoria’s Secret’’, όπου η νεαρή Ρωσίδα προσπάθησε να κρύψει επιδέξια την ανεπαίσθητη κοιλίτσα της.

H 30χρονη έχει αρχίσει μαθήματα οδήγησης στην Καλιφόρνια και οι παπαράτσι την πέτυχαν την Τρίτη εν ώρα μαθήματος. Όπως μπορείτε να διακρίνετε, τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι εμφανέστατα και το μοντέλο από τη Ρωσία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα από τον ηθοποιό Bradley Cooper.

Εμείς θα πούμε κάλλιο αργά παρά ποτέ. Να το πάρει το κορίτσι το δίπλωμα και εμείς ως λάτρες του αυτοκινήτου περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα αγοράσει η ίδια για να το οδηγεί.

Advertisement
Advertisement

irina-shayk-driving-lessons-b640 irina-shayk-driving-lessons-c640

irina-shayk-driving-lessons-a640