Ποιο αγγελάκι θα φορέσει σουτιέν 2 εκατ. δολαρίων; | NewsAuto.gr
Men + Speed

Ποιο αγγελάκι θα φορέσει σουτιέν 2 εκατ. δολαρίων;

Η γνωστή εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret είναι διάσημη για τα μεγάλα σόου που διοργανώνει. Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή επιλέγεται ένα αγγελάκι για να φορέσει ένα μοναδικό και φυσικά πανάκριβο σουτιέν.

Οι ιθύνοντες των πολυτελών εσωρούχων της Victoria’s Secret, αποκάλυψαν την Τετάρτη ότι φέτος η σερξοβόμβα της Βραζιλίας Lais Ribeiro, θα φορέσει το 2 εκατομμυρίων δολαρίων «Champagne Night Fantasy Bra 2017», στο ετήσιο Fashion Show της Victoria’s Secret, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Σαγκάη.

Κάθε χρόνο, επιλέγεται ένα «αγγελάκι» για να συνεχίσει την κληρονομιά της Gisele Bündchen, της Alessandra Ambrosio και της Heidi Klum και να φορέσει ένα από τα πιο ακριβά σουτιέν στον κόσμο.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε το 27χρονο μοντέλο στους δημοσιογράφους για την αντίδρασή της στα ευχάριστα νέα. «Είναι το μεγαλύτερο πράγμα στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή. Φυσικά, ήλπιζα να με επιλέξουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν το όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα, γιατί όλα τα μοντέλα δουλεύουμε σκληρά και το αξίζουμε. Είμαι ευγνώμων», κατέληξε η πανέμορφη Lais Ribeiro.

Δείτε παρακάτω βίντεο και εικόνες με την καλλονή να φοράει το πανάκριβο σουτιέν:

Lais Ribeiro-victoria's-secret-a640 Lais Ribeiro-victoria's-secret-b640 Lais Ribeiro-victoria's-secret-c640 Lais Ribeiro-victoria's-secret-d640

Log In or Create an account