Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Έρχεται το “The Grand Tour”!

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το “The Grand Tour”!

Men + Speed

Έρχεται το “The Grand Tour”!

Men + Speed

H πρεμιέρα του “The Grand Tour” στο Amazon Prime πλησιάζει, καθώς είναι προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου. Λίγο πριν από αυτή, το τρίο των Clarkson, Hammond και May έδωσε πολλές και ενδιαφέρουσες απαντήσεις! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες ερωτήσεις που τους έγιναν ήταν αν θα διαφέρει η νέα εκπομπή από το Top Gear και η απάντηση ήταν του Jeremy ήταν σαφής: «Είναι σε γενικές γραμμές το ίδιο, έχει εμάς τους τρεις για παρουσιαστές. Εμείς είμαστε όπως είμαστε. Αυτός είναι αργός, αυτός κοντός κι εγώ είμαι ψηλός και ο πιο… στομφώδης και χοντρός».

Οι υπόλοιπες ερωτήσεις αφορούσαν στην ομάδα, τις εγκαταστάσεις, το κινητό στούντιο και το ζωντανό ακροατήριο που οι απαντήσεις είναι γνωστές. Το μόνο είδος των νέων πληροφοριών είναι ότι θα υπάρξουν σίγουρα 12 επεισόδια του show που θα διαρκεί το καθένα περίπου μία ώρα.

Δεν έχουν αποκαλύψει τα νέα μέρη-τοποθεσίες που θα τους δούμε, αλλά ειπώθηκε ότι θα μπορούσαν να καταλήξουν οπουδήποτε υπάρχουν αυτοκίνητα. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο επεισόδιο διαδραματίζεται στα άγρια ​​εδάφη της Νότιας Αφρικής.

Advertisement
Advertisement

the grand tour-640

Η πρώτη σεζόν δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη να προβάλλεται και όμως υπάρχουν πολλές πληροφορίες που λένε ότι η δεύτερη σεζόν έχει ήδη επιβεβαιωθεί. Αναμένουμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο και φυσικά όλες τις εξελίξεις.