Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Γιοτ από τη Bugatti

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιοτ από τη Bugatti

Men + Speed

Γιοτ από τη Bugatti

Men + Speed

Υπάρχει το γιοτ που ταιριάζει άψογα με το supercar Bugatti Chiron. Η Bugatti συνεργάστηκε με την εταιρεία σχεδιασμού γιοτ Palmer Johnson, για να δημιουργήσουν την Bugatti Niniette 66, μια περιορισμένη έκδοση ενός sport γιοτ εμπνευσμένο από την Bugatti Chiron. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Chiron είναι ένα εκπληκτικό σπορ υπεραυτοκίνητο αξίας 2.600.000 $, 1.500 ίππων που έχει τελική ταχύτητα 420 km/h. Οι δύο κορυφαίες εταιρείες, Bugatti και Palmer Johnson, συνεργάζονται για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου γιοτ από το 2015.

Η Bugatti Niniette έχει μήκος 66 πόδια. Είναι ένα πολυτελές γιοτ κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 44 κόμβων.

Το ευρύχωρο ανοικτό κατάστρωμα είναι με δερμάτινα καθίσματα και διαθέτει φυσικό μπλε morta ξύλο βελανιδιάς. Το κατώτερο κατάστρωμα διαθέτει ένα ιδιωτικό τζακούζι και έναν χώρο όπου στο κέντρο του υπάρχει φωτιά, κάτι σαν… τζάκι!
Bugatti-yacht-a640 Bugatti-yacht-d640

Advertisement
Advertisement

Επίσης, στο ένα κατάστρωμα υπάρχουν πολλές άνετες και ευρύχωρες καμπίνες, καθώς κι ένα ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι βρίσκεται δίπλα στο σαλόνι.
Bugatti-yacht-e640

Οι παραδόσεις της περιορισμένης έκδοσης γιοτ θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2018. Η Bugatti αρνήθηκε να αποκαλύψει την τιμή του σκάφους.
Bugatti-chiron-640 Bugatti-yacht-b640 Bugatti-yacht-c640