Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Γιατί και οι γυναίκες τολμούν να οδηγούν supercars;

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί και οι γυναίκες τολμούν να οδηγούν supercars;

Men + Speed

Γιατί και οι γυναίκες τολμούν να οδηγούν supercars;

Men + Speed

Δεν είναι μόνο οι άντρες που αγαπούν τα καλά, ωραία και πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά και οι γυναίκες φυσικά. Δεν είναι λίγες οι διάσημες που επιλέγουν να οδηγούν ολοκαίνουρια αυτοκίνητα επιδόσεων που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα κορίτσια δεν οδηγούν εξωτικά αυτοκίνητα. Συνήθως αγοράζουν μικροκαμωμένα, χαριτωμένα, λειτουργικά και οικονομικά μοντέλα. Βέβαια, κάποιες φορές τα γούστα είναι διαφορετικά, όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά supercars είναι αυτά…

Nicki Minaj: Lamborghini Aventador 2014
nicki-minaj-640

Το ροζ αρέσει συνήθως στα κορίτσια και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα με την επιλογή της η γνωστή τραγουδίστρια Nicki Minaj. Λατρεύει το ροζ και το αυτοκίνητο της. Εμείς αναρωτιόμαστε γιατί επέλεξε αυτό το supercar αξίας 400.000 δολαρίων να το βάψει ροζ. Σκούρο ροζ, τουλάχιστον, αλλά είναι ακόμα ροζ. Κάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και ξεπερνά σε τελική κατά πολύ τα 300 km/h.

Advertisement
Advertisement

Paris Hilton: Bentley Continental GT
paris-hilton-640

Μπορεί η Nicki Minaj να άλλαξε εξωτερικά το χρώμα του αυτοκινήτου της, αλλά η Paris Hilton προσέθεσε το στίγμα της και την προσωπικότητά της και στο εσωτερικό του, κάνοντάς το ροζ με μαύρο. Με την υπογραφή της West Coast Customs, το πολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε… αριστούργημα με ροζ δερμάτινα καθίσματα, ταμπλό και τροχούς.

Tamara Ecclestone: Ferrari 599 GTO
tamara-ecclestone-640

Advertisement

Και η κόρη του ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone, οδηγεί ένα ιταλικό αυτοκίνητο επιδόσεων. Η Tamara Ecclestone αγόρασε πριν λίγα χρόνια τη Ferrari 599 GTO, η οποία της κόστισε περίπου 450.000 δολάρια. Αυτό το τέρας 670 ίππων ζυγίζει 1.610 κιλά, κάνει τα 0-100 σε 3,3 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα άνω των 335 km/h.

Gigi Hadid: BMW M2
gigi-hadid-640

Advertisement

Όταν είσαι το πρόσωπο μίας διαφήμισης αυτοκινήτου είναι αναμενόμενο να έχεις και εσύ ένα τέτοιο να οδηγείς στην καθημερινότητά σου. Έτσι το supermodel Gigi Hadid, σε ηλικία 20 χρονών oδηγεί μία BMW Μ2. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ισχύ 365 ίππους και κάνει τα 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Victoria Beckham: Range Rover Evoque
victoria-Beckham-640

H Victoria Beckham έχει επιλέξει να βρίσκεται στο τιμόνι ενός Range Rover SUV. Η ίδια, ως εκπρόσωπος του μοντέλου αυτού, έχει το δικό της και το χαίρεται. Μόνο 200 τέτοια κατασκευάστηκαν, καθώς είναι περιορισμένης έκδοσης. Η Victoria οδήγησε το δικό της μόνο για 1.400 χιλιόμετρα μέσα σε 3 χρόνια, αφού αποφάσισε να το πουλήσει πριν λίγο καιρό.

Advertisement

Jodie Kidd: Jaguar F-Type
Jodie-Kidd-640

Είναι μοντέλο αλλά και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων. Η έλξη της για τα αυτοκίνητα της την έκανε και να τα οδηγεί σε αγώνες αλλά και να τα παρουσιάζει και έτσι βρέθηκε ακόμα και στην τηλεοπτική εκπομπή Top Gear. Είχε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αυτοκινήτων, αλλά εγκαταλείποντας σε ηλικία 35 χρονών την πασαρέλα, αναγκάστηκε να πουλήσει μερικά από ταυτά. Όμως εξακολουθεί να έχει μια Jaguar F-Type που κοστίζει περίπου 140.000 δολάρια, εξοπλισμένη με τον υπερτροφοδοτούμενο 5lt V8, ο οποίος αποδίδει ισχύ 550 ίππων.

Amy Macdonald: Ferrari 458 Speciale Amy Macdonald-640

Η 29χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να αγοράσει τη Ferrari 458 Speciale, η οποία διαθέτει έναν V8 κινητήρα απόδοσης 605 ίππων. Κάνει τα 0-100 σε 3 δευτερόλεπτα.

Kylie & Caitlyn Jenner: Ferrari 458 & Porsche GT3 RS
Caitlyn-Kendall-Jenner-640

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Jenner λατρεύει τα αυτοκίνητα και το δείχνει, καθώς αγοράζουν συνεχώς νέα μοντέλα. Η Kylie οδηγεί μία μπλε Ferrari 458, αλλά κατέχει επίσης μία Mercedes G-Wagon, μία Rolls-Royce Wraith, ένα Range Rover και μία Rolls-Royce Ghost. Η Caitlyn Jenner αγόρασε και αυτή σε έντονο μoβ τη δική της Porsche GT3 RS.

Setorii Pond
Setorii Pond-a640 Setorii Pond-b640

Είναι η βασίλισσα των αυτοκινήτων, αφού έχει τη μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων από όλες σε αυτή τη λίστα. Αγοράζει και πουλάει αυτοκίνητα συνεχώς, αλλάζοντας συχνά την πανέμορφη συλλογή της. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στις Ferrari, Jaguar και Mercedes. Η συλλογή αυτοκινήτων πέρασε στα χέρια της ως κληρονόμος του παππού της.