Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Γάμος μέσα σε Porsche

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γάμος μέσα σε Porsche

Men + Speed

Γάμος μέσα σε Porsche

Men + Speed

Όταν λατρεύεις μία μάρκα, θες τα σημαντικά γεγονότα της ζωής σου να συνδέονται με αυτήν. Για τους λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, η ημέρα του γάμου είναι σημαντική, όσον αφορά το αυτοκίνητο που πρόκειται να οδηγήσουν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Οι John και Samantha Evans είναι ένα ζευγάρι που αγαπά την Porsche. Την αγαπούν τόσο που επέλεξαν το Experience Center της Porsche στην Ατλάντα για να κάνουν το γάμο τους. Μάλιστα, αντάλλαξαν τους όρκους τους στο πίσω μέρος μίας Cayenne.

«Όλη η μέρα ξεπέρασε οτιδήποτε είχα ονειρευτεί. Ήταν όλα τέλεια. Μας ταιριάζει απόλυτα όλο αυτό, καθώς αναδεικνύει το πόσο αγαπάμε την Porsche», είπε η νύφη ενθουσιασμένη. Ο γαμπρός συμπλήρωσε ότι “όλοι ξετρελάθηκαν με τον γάμο μας. Έχω πάει σε δεκάδες γάμους και όλοι είναι σχεδόν ίδιοι. Ο δικός μας ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικός.”

Μετά από τον… ασυνήθιστο γάμο, το ζευγάρι γιόρτασε με την οικογένεια και τους φίλους σε έναν μεγάλο χώρο με ορισμένα από τα μοντέλα της Porsche να κοσμούν το χώρο. Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν παλιές και νεότερες Porsche σε κάποιες ειδικές διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

porsche-wedding-640

«Ο γάμος του John και της Samantha είναι ο πρώτος σε εμάς εδώ στην Ατλάντα, αλλά ελπίζω ότι δεν θα είναι ο τελευταίος. Η Porsche είναι ανοιχτή στη φιλοξενία κι άλλων.», δήλωσε ο CEO της Porsche Cars North America, Klaus Zellmer.

 

Advertisement