Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

«Φιλαράκια» πάνε βόλτα

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(42) "«Φιλαράκια» πάνε βόλτα"
    

«Φιλαράκια» πάνε βόλτα

Men + Speed

Η λίστα των celebrities που παρακολούθησαν από κοντά το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ελέω κακοκαιρίας, φέτος δεν ήταν μεγάλη. Ωστόσο ένας συνήθης ύποπτος έδωσε ξανά «το παρών».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο λόγος για τον Matt LeBlanc, τον τηλεοπτικό «Joey» από τη δημοφιλή χιουμοριστική σειρά τα «Φιλαράκια». Ο 48χρονος παρακολουθεί από κοντά τη Formula 1 με κάθε ευκαιρία, την τελευταία διετία ως καλεσμένος της Lotus.

Προφανώς έχει γνωριστεί και με τους οδηγούς της ομάδας του Ένστον και έτσι όταν ένας εξ αυτών βρέθηκε στο Λος Άντζελες, προσφέρθηκε να τον… ξεναγήσει.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε λοιπόν στα προσωπικά του social media o Romain Grosjean, που μάλιστα, άφησε το τιμόνι και αρκέστηκε σε ρόλο συνοδηγού του Αμερικανού ηθοποιού.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις