Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Έρχονται τα ολοκαίνουργια iphone στην Ελλάδα!

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται τα ολοκαίνουργια iphone στην Ελλάδα!

Men + Speed

Έρχονται τα ολοκαίνουργια iphone στην Ελλάδα!

Men + Speed

Η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου παρουσίασε τα νέα της iPhone. Σε αντίθεση με παλαιότερες σειρές η τωρινή θα έρθει σε χρόνο ρεκόρ και στην Ελλάδα. Πρόκειται για τρία μοντέλα που είναι τα εξής: iPhone Χs, iPhoneXsMax και iPhoneXR.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Το iPhone Xs και το iPhone Xs Max θα ξεκινήσουν την κυκλοφορία τους στην Ελλάδα στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ το iPhone XR αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια στις 26 Οκτωβρίου.

Η χώρα μας είναι στο δεύτερο κύμα λανσαρίσματος, καθώς κάποιοι θα το έχουν μια εβδομάδα νωρίτερα. Από τις 21 Σεπτεμβρίου 30 χώρες – Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, ΗΑΕ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο θα έχουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές.

Advertisement
Advertisement

Το 5,8’’ iPhone Χs θα ξεκινά από τα 1.229 ευρώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB και θα φτάνει τα 1.679 ευρώ η έκδοση με τα 512 GB. Το μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 256 GB θα κοστίζει 1.429 ευρώ.

Αντιστοίχως το iPhone Xs Max, το μεγαλύτερο κινητό της Apple το οποίο έχει OLED οθόνη 6,5 ιντσών θα ξεκινά από τα 1.339 ευρώ για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB, θα φτάνει τα 1.539 ευρώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 256 GB, ενώ αυτή με τα 512 GB θα αγγίζει τα 1.789 ευρώ, το ακριβότερο δηλαδή iPhone που έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

iphone-xs-640

Advertisement

Τέλος, το iPhone Xr με την οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας LCD, ξεκινάει από 929 ευρώ για την έκδοση των 64GB, ανεβαίνει στα 999 ευρώ για την έκδοση των 128GB και καταλήγει στα 1119 ευρώ για την έκδοση των 256GB. Θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα μαύρο, χρυσό, κίτρινο, μπλε και κόκκινο.

Με A12 Bionic επεξεργαστή, το iPhoneXs και το iPhoneXsMax διαθέτουν OLED οθόνη, έχουν από δύο κάμερες των 12 megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένο True Tone flash. Θα είναι διαθέσιμα σε γκρι, χρυσό και ασημί.

Advertisement

Και τα τρία μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν το νερό (μέχρι 2 μέτρα βάθος) για 30 λεπτά, διαθέτουν λειτουργία eSIM και SmartHDR, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο.