Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Έρχεται πάλι ο «Ιππότης της Ασφάλοτυ»;

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται πάλι ο «Ιππότης της Ασφάλοτυ»;

Men + Speed

Έρχεται πάλι ο «Ιππότης της Ασφάλοτυ»;

Men + Speed

Ο σκηνοθέτης Justin Lin που ήταν υπεύθυνος και για την επιτυχημένη ταινία «Fast and Furious», τώρα βρίσκεται στο… τιμόνι του επερχόμενου reboot της γνωστής σειράς «Knight Rider». Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες ακόμα για το συγκεκριμένο project, αλλά η νέα σειρά θα μπορούσε να αρχίσει να προβάλλεται το 2017. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία παραγωγής YouOffendMeYouOffendMyFamily του Lin πρόκειται να δημιουργήσει τη σειρά και η διανομή θα γίνει από τον ιστότοπο Machinima και την εταιρεία NBCUniversal. Σύμφωνα με τους παραγωγούς αυτή θα είναι “μια ψηφιακή επανεκκίνηση”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας παραγωγής: «Θα έχουμε φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το project μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι να περιμένετε κάτι που θα αποτίει φόρο τιμής στην αρχική σειρά, αλλά σίγουρα θα αντανακλά τον κόσμο του 21ου αιώνα στον οποίο ζούμε».

Στο πρώτο Knight Rider που έκανε πρεμιέρα το 1982, είδαμε τις περιπέτειες του David Hasselhoff ως Michael Knight. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα για το cast, ούτε το αν και κατά πόσο ο David Hasselhoff θα έχει ένα ρόλο. Δεν είναι καν σαφές εάν ο Lin θα κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη ή απλά θα είναι στην παραγωγή. Βέβαια, είναι ένας από τους πλέον… ειδικούς όσον αφορά αυτοκινητικές περιπέτειες στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη μετά το ανεπανάληπτο «Fast & Furious». Επίσης, πρόσφατα υπέγραψε να σκηνοθετήσει μια ταινία Hot Wheels.

Advertisement
Advertisement

Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια για reboot του Knight Rider. Παλαιότερα, είχε ξεκινήσει μία ταινία για την τηλεόραση και νέα σειρά στο NBC για μία σεζόν. Ένα Ford Shelby Mustang GT500KR ανέλαβε το ρόλο του KITT σε εκείνη τη εκδοχή.