Εντυπωσιακό ατύχημα στο Carrera Cup της Βραζιλίας (+Vid)
Men + Speed
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε χθεσινό αγώνα στη Βραζιλία. Πρόκειται για το Porsche Carrera Cup 2018 που διοργανώθηκε στην Curitiba της Βραζιλίας, όπου ο οδηγός Eduardo Rocha Azevedo με την Porsche Carrera GT3 αρ. 88, ήρθε σε επαφή με το αυτοκίνητο του αντιπάλου του, Miguel Paludo με τον αριθμό 7. Του Κώστα Τρακουσέλλη (kt@newsauto.gr)
Oι δύο οδηγοί ήρθαν σε επαφή επάνω σε στροφή με 165km/h. Τότε η Porsche του Eduardo Azevedo σηκώθηκε στις δύο ρόδες και έφερε 8 γύρους στον αέρα περνώντας πάνω από τον προστατευτικό φράχτη και μένοντας στο γκαζόν ακίνητη, κόβοντας την ανάσα όλων όσων παρακολουθούσαν.
WHAT CAR
Ο οδηγός μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρικό κέντρο της Curitiba, εκεί όπου επιβεβαιώθηκε ότι ο Ed Azevedo γλύτωσε από τα χειρότερα με ένα μαύρο μάτι και μερικούς μώλωπες, και βγήκε την ίδια μέρα.
Δείτε το εντυπωσιακό ατύχημα εδώ..
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις