Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Δείτε πώς ευχαρίστησε ένας πελάτης τη Rolls Royce

Ελλάδα 6:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πώς ευχαρίστησε ένας πελάτης τη Rolls Royce

Men + Speed

Δείτε πώς ευχαρίστησε ένας πελάτης τη Rolls Royce

Men + Speed

Φαίνεται πως οι πελάτες της Rolls Royce είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εταιρεία που αγοράζουν τα αυτοκίνητά τους και της το δείχνουν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ένας πελάτης αποφάσισε να φτιάξει μία τεράστια τούρτα και να την προσφέρει στους εργαζόμενους ως ένδειξη της εκτίμησής του. Φυσικά, δεν μιλάμε για μία απλή τούρτα. Πρόκειται για μία σε σχήμα της νέας Rolls Royce Phantom.

Μάλιστα, τη διακόσμησε με τα χρώματα του πραγματικού αυτοκινήτου του. «Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους σκληρά εργαζόμενους. Οι άνθρωποι-ήρωες που είναι υπεύθυνοι για αυτά τα κινητά έργα τέχνης», δήλωσε ο πελάτης, ο οποίος προφανώς επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Ο Torsten Müller-Otvos, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον πελάτη μας για την εξαιρετική αυτή χειρονομία, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους στο σπίτι της Rolls-Royce. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους πελάτες μας να ευχαριστήσουν τους άνδρες και τις γυναίκες της οικογένειας Rolls-Royce, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή των αυτοκινήτων τους, αλλά ομολογώ είναι η πρώτη φορά που κάποιος κάνει κάτι τέτοιο για εμάς.»

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce κατασκευάζει τη νέα όγδοη γενιά Phantom στο εργοστάσιο της στο Goodwood της Αγγλίας. Η παραγωγή και παράδοση της νέας Phantom ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

rolls-royce-phantom-cake-640