Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Bullying επειδή οδηγεί Ferrari 488 GTB

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bullying επειδή οδηγεί Ferrari 488 GTB

Men + Speed

Bullying επειδή οδηγεί Ferrari 488 GTB

Men + Speed

Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά bullying δέχθηκε ένας μπαμπάς, ο οποίος πήγε τον γιο του στο σχολείο με Ferrari. Ίσως να μην είναι το πιο σύνηθες να σε πηγαίνεις ο γονιός σου στο σχολείο το πρωί με μία Ferrari 488 GTB, αλλά αν την έχει γιατί όχι;

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο ιδιοκτήτης της Ferrari 488 GTB θεωρούσε ότι δεν θα είχε αντίκτυπο αυτό, όμως ατύχησε. Σύμφωνα με την South China Morning Post, οι άλλοι γονείς και το σχολείο αντέδρασαν θεωρώντας ότι το έκανε για επίδειξη του πλούτου του. Ο κ. Li, ο ιδιοκτήτης της 488, είναι ανώτερος σύμβουλος σε εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και η υψηλή του θέση τον καθιστά ικανό να μπορεί να κυκλοφορεί με τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Ο Li βγάζει τέσσερα εκατομμύρια γιουάν, δηλαδή 578.000 δολάρια ετησίως.

Ένας δάσκαλος είπε στον κ. Li ότι το αυτοκίνητο του έφερε συγκρίσεις ανάμεσα στα παιδιά μέσα στην τάξη και ότι έπρεπε να οδηγεί ένα διαφορετικό αυτοκίνητο για να φέρει το παιδί του στο σχολείο. Πολλοί ήταν οι γονείς που στήριξαν τον δάσκαλο και έστειλαν μηνύματα στον Li να χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα ένα διαφορετικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πλευρά, υπήρχαν και κάποιοι που υποστήριξαν τον κ. Li και σχολίασαν ότι όσοι προσβλήθηκαν μάλλον δεν κατάφεραν να διδάξουν στα παιδιά τους τις σωστές αξίες για τη ζωή και τα χρήματα. Επίσης, είπαν ότι το χάσμα όσον αφορά τον πλούτου είναι πραγματικότητα, οπότε είναι καλύτερο να εκπαιδεύουμε τα παιδιά να το αντιμετωπίζουν και όχι να καταδικάζουν άλλους που έχουν σπορ αυτοκίνητα.

ferrari-488gtb-640

Ο Li απάντησε λέγοντας: «Εάν τα παιδιά σας βλέποντας τους άλλους να οδηγούν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, τους «πληγώνει», τότε τα παιδιά σας είναι πολύ ευαίσθητα. Εκτός αυτού, γιατί πρέπει να αγοράσω ένα άλλο αυτοκίνητο μόνο για να εξυπηρετήσω τις ανάγκες σας

Advertisement

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει μια τεράστια συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το αν ο κ. Li θα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή οδηγεί ένα ωραίο και εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

 

Advertisement