MIRROR

Φυλάκιση στη μαμά που πήγαινε με 230…

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φυλάκιση στη μαμά που πήγαινε με 230…

MIRROR

Φυλάκιση στη μαμά που πήγαινε με 230…

MIRROR

Μια εντυπωσιακή καταδίωξη, από αυτές που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, είχε σε ρόλο κυνηγημένου, μια μαμά που με το παιδί της στο αυτοκίνητο, πήγαινε με 230 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα ήταν να καταδικαστεί η μητέρα που με το τρίχρονο παιδί της στο πίσω κάθισμα (χωρίς ειδικό κάθισμα και ζώνη ασφαλείας) σε 18 μήνες φυλάκιση καθώς τα περιπολικά που την ακολουθούσαν, κατέγραψαν ταχύτητα κίνησης έως και 230 χιλιόμετρα την ώρα. Φυσικά από το κατηγορητήριο δεν έλειπε και η άρνησή της να σταματήσει στο σχετικό σήμα της τροχαίας, από όπου και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της περίεργης υπόθεσης.

 

Advertisement
Advertisement

Ο δικηγόρος της γρήγορης μαμάς, που φαίνεται να έχει μια σχετική αγάπη για την ταχύτητα, δήλωσε πως η πελάτισσά του ήταν στρεσαρισμένη όταν αποφάσισε να μη σταματήσει στο σήμα της τροχαίας και να επιταχύνει για να αποφύγει τον έλεγχο. Βέβαια, βασίστηκε αρκετά και στο γεγονός πως το αυτοκίνητό της έχει την ικανότητα να κινηθεί με πολύ υψηλές ταχύτητες, μια και μιλάμε για μια Mercedes E63 S AMG.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως η 28χρονη μητέρα, Margarita Tomovska δεν έχει δικαίωμα να αιτηθεί αναστολή της ποινής της, για την περίοδο των πρώτων 9 μηνών, πράγμα που σημαίνει πως θα εκτίσει ποινή τουλάχιστον 9 μηνών. Σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσης, φαίνεται πως θα παίξει και το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί από την αστυνομία, βάσει του οποίου η Tomovska δεν δείχνει σημάδια μεταμέλειας για την πράξη της.

Advertisement