Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

5 πολυτελή αυτοκίνητα από μάρκες που δεν το περιμένεις!

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

5 πολυτελή αυτοκίνητα από μάρκες που δεν το περιμένεις!

Men + Speed

5 πολυτελή αυτοκίνητα από μάρκες που δεν το περιμένεις!

Men + Speed

Οι μάρκες αυτοκινήτων που είναι πολυτελείας και premium πολλές φορές είναι δύσκολο ή και ακατόρθωτο να τις αποκτήσουμε. Υπάρχουν όμως κατασκευαστές εκεί έξω, οι οποίοι είναι αντάξιοι αντίπαλοι των γνωστών πολυτελών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε μοντέλα αυτοκινήτων από μάρκες που δεν θεωρούνται πολυτελείας, αλλά το τελικό τους προϊόν είναι εντυπωσιακό. Ας ξεκινήσουμε…

  1. Toyota Camry
    toyota-camry-a640

Η Toyota πέρασε μια περίεργη μετά-Supra φάση, όπου η απόδοση μειώθηκε αρκετά. Το Toyota Camry διαθέτει εξαιρετική δυναμική οδήγησης, με συστήματα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας και πολυτέλεια που τείνει προς τη Lexus παρά την Toyota.

  1. Hyundai Santa Fe
    Hyundai Santa Fe-b640
Advertisement
Advertisement

Tο Hyundai Santa Fe είναι ένα αξιόλογο και αξιοζήλευτο SUV. Διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα V6 3.3lt και ευρύχωρο εσωτερικό με επτά καθίσματα.

  1. Subaru Legacy
    Subaru Legacy-c640

Ο θόρυβος του κινητήρα της Boxer συνδυάζεται με την αποτελεσματικότητά του και η κίνηση σε όλους τους τροχούς παρέχει εμπιστοσύνη σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η Legacy αποδεικνύει την καλή ποιότητα που έχει και τον δικό της χαρακτήρα.

  1. Genesis G80
    genesis-g80-640

Το Genesis G80 διαθέτει έναν V8 5.0lt κινητήρα που μπορεί να μην προσφέρει τη δυναμική οδήγηση μίας Jaguar XF, αλλά για πολλούς θεωρείται ως αντάξιος αντίπαλος της BMW Σειράς 5.

  1. Volkswagen Atlas
    Volkswagen Atlas-640
Advertisement

Η Volkswagen δεν έχει ταξινομηθεί ποτέ ως μάρκα πολυτελείας, αλλά το Atlas έρχεται να κάνει τη διαφορά. ΗVW έχει προικίσει το μοντέλο αυτό με κάτι περισσότερο από όλα τα άλλα μοντέλα της. Η κατασκευή είναι εξαιρετική και η βελτίωσης της οδήγησης και του κινητήρα είναι πραγματικά κορυφαίες. Διαθέτει ένα εσωτερικό με καθίσματα για 7 άτομα.