240220111645_LEASING EVs ANOIGMA

Leasing, η τέλεια λύσηγια την απόκτησηηλεκτρικού!

Αν η απόκτηση ενός EV είναι μέσα στα πλάνα σας, θα πρέπει να λάβετε το leasing σοβαρά υπόψη σας

Η ηλεκτροκίνηση και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα έχουν χωρίς καμία αμφιβολία μεγάλη δυναμική. Η δημοτικότητα τους αυξάνεται χρονιά με τη χρονιά όμως η απόκτηση σήμερα ενός BEV (Battery Electric Vehicle) είναι μια απόφαση που κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Σημαντικός λόγος για αυτό είναι η κατά κανόνα υψηλή τιμή των φουλ ηλεκτρικών μοντέλων. Η οποία γίνεται μεν πιο ελκυστική με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» αλλά και πάλι, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα συμβατικά.

240220112016_LEASING EVs-1

Ένας ακόμα λόγος είναι η συνεχής πρόοδος της τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης. Σε ότι αφορά τους ηλεκτροκινητήρες αλλά κυρίως τις μπαταρίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα σημερινό BEV σε λίγα χρόνια να υπολείπεται σε σχέση με τα τότε καινούργια τόσο από πλευράς αυτονομίας όσο και ταχύτητας φόρτισης. Κάτι που χωρίς αμφιβολία θα επηρεάσει την τιμή αλλά και την ευκολία μεταπώλησής τους.

Η λύση στα παραπάνω είναι το leasing, που δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς την εκταμίευση ενός σημαντικού κεφαλαίου για την αγορά του, δίχως προβληματισμούς αναφορικά με το μέλλον και με την άμεση αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της ηλεκτροκίνησης.

240220112041_LEASING EVs-2

Που έχουν να κάνουν αφενός με την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, με τη συμπίεση του κόστους μετακίνησης και με τις φορολογικές απαλλαγές στην περίπτωση εταιρικής χρήσης.

Το newsauto επιλέγει τις καλύτερες προτάσεις leasing ηλεκτρικών μοντέλων και σας τις παρουσιάζει.

240208152120_Avis Leasing 1

Avis Leasing: Ο πρωτοποριακός τρόπος απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Η Avis ανοίγει τον δρόμο και κάνει το leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα ηλεκτροκίνησης στην τιμή συμβατικού αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
240212145407_BMW iX2

Αποκτήστε με leasing κορυφαία ηλεκτρικά BMW και MINI

To BMW Hellas Leasing προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν τον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων BMW και ΜΙΝΙ με τα πλέον ελκυστικά προγράμματα μίσθωσης που προσφέρονται στην αγορά από την BMW Financial Services.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
240221172309_EXECUTIVE LEASE (1)

Η Executive Lease σας βάζει στην πρίζα!

Η Executive Lease προσφέρει το ολοκληρωμένο e-leasing προς όφελος των πελατών αλλά και του περιβάλλοντος. Τα Green Cars περιλαμβάνουν σύγχρονα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, που μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν δικά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
231211085726_Ford Mustang Mach-E AWD

Ford Lease: Απόκτηστε την Mustang Mach-E των ονείρων σας!

Η Ford κατάφερε με έναν επιτυχημένο τρόπο να συνδέσει την ιστορία και την αύρα του παρελθόντος με την τεχνολογία και τις τεράστιες αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση. Με αποκορύφωμα τη Mach-E και τη Ford Lease που κάνει την απόκτησή της ευκολότερη από ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
240221151413_instacar seres

instacar: Οι καλύτερες επιλογές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με leasing είναι η καλύτερη επιλογή και υπάρχει λόγος για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ