Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Το πολυτελές εσωτερικό του νέου Range Rover

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πολυτελές εσωτερικό του νέου Range Rover

LAND ROVER 2022

Το πολυτελές εσωτερικό του νέου Range Rover

LAND ROVER 2022

Στην πολυτελή καμπίνα του Range Rover κυριαρχούν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 13,7” με σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης και η μεγάλη, κυρτή οθόνη αφής του συστήματος Pivi Pro με διαγώνιο 13,1”.

Advertisement
Advertisement

Από αυτή σημειώστε πως ελέγχονται απτικά οι περισσότερες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, καθώς και όλα τα εξελιγμένα συστήματα συνδεσιμότητας.

Οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους οθόνες αφής 11,4”, προσαρμοσμένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα και να παίξουν τον ρόλο tablet ή smart tv.

Δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία πως το νέο Range Rover έχει πραγματοποιήσει όχι απλώς ένα εξελικτικό βήμα αλλά ένα άλμα προς το μέλλον, χρησιμοποιώντας αφειδώς τις τεχνολογίες αιχμής.

Advertisement
Advertisement

Έχει δοθεί τεράστιο βάρος όπως φυσικά αναμενόταν στη χλιδή που βιώνουν οι επιβάτες στο εσωτερικό του. Αλλά επίσης και στην όσο το δυνατόν καταλυτική απομόνωση του οδηγού και των επιβατών από κάθε λογής εξωτερικούς θορύβους.

Στα high lights σημειώστε το ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβων, το οποίο έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις δονήσεις που προέρχονται από τους τροχούς, τον θόρυβο κύλισης αλλά και τον ήχο του κινητήρα και δημιουργεί ήχους που (άκουσον – άκουσον) τους ακυρώνουν.

Advertisement

Αυτοί μάλιστα, μεταδίδονται από 35 ηχεία, περιλαμβανομένων και ηχείων που βρίσκονται στα προσκέφαλα των καθισμάτων, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν «ζώνες ησυχίας». Είναι λοιπόν σαν να χρησιμοποιείς ακουστικά και βιώνεις cool καταστάσεις στο δικό σου ονειρεμένο μικρόκοσμο.

Advertisement

Αυτό βέβαια δεν εκπλήσσει σε ένα υπερ-SUV σαν το νέο Range Rover, πρόκειται όχι απλώς για τη ναυαρχίδα της Land Rover αλλά για ένα εμβληματικό μοντέλο που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τον συβαρίτικο εξοπλισμό και την ποιότητά του αλλά δεν παύει και να θέλγει με τη δυνατότητά του να πηγαίνει πολύ πιο μακριά από όσο θα τολμούσε να το πάει ο μέσος ιδιοκτήτης του.

Βροντερό παρών δίνει επίσης στο νέο Range Rover το πολύ εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα από οσμές αλλά και παθογόνα, όπως ιούς και βακτήρια, συμπεριλαμβανομένου και του ιού SARS CoV-2. Γιατί όπως και να το κάνουμε, οι προύχοντες επιβάτες θα πρέπει να απολαμβάνουν τον καθαρό αέρα στην διακεκριμένη ατμόσφαιρα του πολυτελούς αυτοκινήτου τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Range Rover: Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα
Ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς (+video) – Πόσο κοστίζει
Το πιο εντυπωσιακό Range Rover Sport της ιστορίας παρουσιάστηκε στην Ελλάδα!