Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Νέο Range Rover: Δεν χορταίνεις να το χαζεύεις…

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Range Rover: Δεν χορταίνεις να το χαζεύεις…

LAND ROVER 2022

Νέο Range Rover: Δεν χορταίνεις να το χαζεύεις…

LAND ROVER 2022

Eπαναπροσδιορίζει τον όρο premium, εξοπλίζεται με μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά και όπως φυσικά αναμενόταν με υψηλής ποιότητας υλικά. Ο λόγος για το νέο και άκρως επιβλητικό Range Rover.

Advertisement
Advertisement

Δεν χωρά αμφιβολία πως το νέο Range Rover αποτελεί ευθαρσώς την επιτομή της πολυτέλειας στα μεγάλα και υπερσύγχρονα SUV. Το σίγουρο είναι πως δύσκολα μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι άνθρωποι της Land Rover δεν άφησαν καμία παράμετρό της στην τύχη σε ότι αφορά στο νέο και πολυτάλαντο Range Rover. Το βλέπεις και παθαίνεις μια ταραχή, από τον όγκο, την πολυτέλεια και τη σημασία στη λεπτομέρεια. 

Advertisement
Advertisement

Επί του προκειμένου, το νέο Range Rover ουσιαστικά έχει αλλάξει αλλά παράλληλα παραμένει πιστό στη βασική σχεδιαστική φόρμα, κάτι που το καθιστά το αντίστοιχο της Porsche 911 στα SUV.

Η αίσθηση της αβίαστης πολυτέλειας προέρχεται από μια απλοποίηση των γραμμών, οι οποίες έγιναν πιο ραφιναρισμένες, από τις μεγάλες στιλπνές επιφάνειες και κυρίως από ένα εξαιρετικό οπτικό δέσιμο του μέταλλου με τις παραδοσιακά εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες, ένα δέσιμο που σίγουρα δημιουργεί ένα οπτικό εφέ που θυμίζει πολύ infinity pool.

Σε ότι αφορά τώρα στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, η γραμμή του μεγάλου καπό είναι σαφώς τώρα πιο χαμηλή και τα χαρακτηριστικά (Full Led) φωτιστικά σώματα έχουν τραβηχτεί εσκεμμένα στις άκρες του αμαξώματος και έχουν επίσης λεπτύνει, δημιουργώντας μια καθόλα εντυπωσιακή εικόνα.

Advertisement

Ο καθαρός και αποδοτικός σχεδιασμός αποδεικνύεται στην πράξη και από τον εξαιρετικό συντελεστή οπισθέλκουσας Cd: 0,30 που καθιστά το νέο Range Rover μακράν το πιο αεροδυναμικό premium SUV παραγωγής.

Advertisement

Εάν φυσικά αναζητούμε επίμονα το σχεδιαστικό high light, αυτό εμφατικά προέρχεται από το πίσω μέρος του νέου Range Rover, το οποίο είναι προφανές ότι έχει δεχθεί επιρροές από το νέο Defender, με μια πιο upper class προφανώς ερμηνεία, η οποία αντικατοπτρίζεται κυρίως στα κάθετα φωτιστικά σώματα τοποθετημένα στις άκρες του αμαξώματος.

Εννοείται πως το νέο Range Rover είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο, με μήκος που ξεπερνά τα πέντε μέτρα, ύψος 1.870 mm, πλάτος 2.209 mm και μεταξόνιο που αγγίζει τα τρία μέτρα (2.997 mm). Οι λάτρεις του “big is beautiful” θα κάνουν πάρτι αντικρίζοντας το νέο θηριώδες SUV της Land Rover. 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Range Rover: Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα
Το νέο Range Rover έχει δύο… καρχαρίες
Γνήσια αξεσουάρ για το νέο Range Rover (+video)