Live Κίνηση
Περισσότερα
Kia

O εσωτερικός κόσμος του Kia Stonic

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εσωτερικός κόσμος του Kia Stonic

Kia

O εσωτερικός κόσμος του Kia Stonic

Kia

To Stonic αποτελεί τον μικρότερο παίκτη της Kia Motors στην άκρως δημοφιλή και σταθερά αναπτυσσόμενη κατηγορία των crossovers.

Advertisement
Advertisement

Compact σε διαστάσεις αλλά με γοητευτική σχεδίαση, αποδοτικούς κινητήρες και πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Το εσωτερικό είναι εξίσου μοντέρνο, επίσης με πολλές επιλογές χρωμάτων, με την Kia να περηφανεύεται πως το Stonic είναι το πιο εξατομικευμένο μοντέλο της. Είναι οδηγοκεντρικό, με εργονομικό σχεδιασμό, ενώ η εύχρηστη οθόνη 7 ιντσών, με υψηλής ανάλυσης γραφικά, προβάλλει τις απαραίτητες πληροφορίες σε όλους τους επιβάτες.

Προσφέρει ευκολία ρυθμίσεων και πλήρη διασύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχουν και πολλοί αποθηκευτικοί χώροι για μικροπράγματα. Επιπρόσθετα, μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ υφάσματος ή δέρματος για τις επενδύσεις των καθισμάτων – ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Advertisement
Advertisement

Το γεγονός ότι το νέο Kia Stonic είναι κομψό και διασκεδαστικό, δε σημαίνει ότι έχουν γίνει χωροταξικές παραχωρήσεις στο σχεδιασμό του. Υπάρχει άφθονος χώρος για να νιώσουν άνετα όλοι οι συνεπιβάτες σας κατά τη διαδρομή. Θέλετε να μεταφέρετε εξοπλισμό; Κανένα πρόβλημα και πάλι. Απλώς ρίξτε τα πίσω καθίσματα (με αναλογία 60:40) και δημιουργείστε έναν μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Το μακρύ μεταξόνιο εξασφαλίζει άφθονους χώρους και για τους πίσω επιβάτες ενώ και με τα πίσω καθίσματα σε κανονική διάταξη, υπάρχουν διαθέσιμα 352 lt στο χώρο αποσκευών!

Advertisement