Live Κίνηση
Περισσότερα
Jeep

O εσωτερικός κόσμος του Jeep Cherokee

Ελλάδα 0:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εσωτερικός κόσμος του Jeep Cherokee

Jeep

O εσωτερικός κόσμος του Jeep Cherokee

Jeep

Η καμπίνα της νέας γενιάς του Jeep Cherokee χαρακτηρίζεται από στιλ και καλαισθησία, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Advertisement
Advertisement

Όπως για παράδειγμα το κατ’ επιλογήν θερμαινόμενο και με δερμάτινη επένδυση τιμόνι, που αποτελεί μία ευπρόσδεκτη προσθήκη για τη χειμερινή περίοδο. Ή τα επιχρωμιωμένα στοιχεία που αναβαθμίζουν τη γενικότερη εικόνα του εσωτερικού κόσμου του μοντέλου, καθώς αναδεικνύουν το τιμόνι, την κεντρική κονσόλα, τη λαβή του επιλογέα σχέσεων στο κιβώτιο αλλά και τις χειρολαβές των θυρών.

Εμπνευσμένο από τα πιο εμβληματικά τοπία, το εσωτερικό του 2019 Jeep Cherokee αντλεί έμπνευση από μακρινούς προορισμούς και σας προσφέρει συγκλονιστικά εσωτερικά, δουλεμένα με προσοχή, με εκλεκτά υλικά και προσεγμένες λεπτομέρειες. Η καμπίνα του δημοφιλούς μοντέλου είναι σχεδιασμένη για το δικό σας τρόπο ζωής, στις πολυάσχολες και τις χαλαρές στιγμές σας.

200725201251_2019-Jeep-Cherokee-b1000x600

Advertisement
Advertisement

Απολαύστε ευέλικτα και με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης καθίσματα, έξυπνες θέσεις αποθήκευσης, ευκολίες και πολλά ακόμα. Ας δούμε κάποιες λύσεις που ξεχωρίζουν:

Ηλεκτρική πίσω πόρτα
Απελευθερώστε τα χέρια σας με την κατ’ επιλογή ηλεκτροκίνητη πίσω πόρτα με ποδομοχλό. Φορτώστε και ξεφορτώστε τα πάντα, από ψώνια μέχρι τον αθλητικό εξοπλισμό σας με αυτή την έξυπνη ευκολία. Απλά αφήστε το πόδι σας να αιωρηθεί κάτω από την πόρτα του χώρου αποσκευών για εύκολη και άμεση πρόσβαση.

Διαιρούμενο 60/40 αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα
Είτε βγάζετε βόλτα τα παιδιά είτε μεταφέρετε φουσκωτό καγιάκ, το Cherokee διαθέτει την ευελιξία που θα υποστηρίξει το δυναμικό τρόπο ζωής σας. Το κατ’ επιλογή πλήρως αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού και το στάνταρ διαιρούμενο 60/40 και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα με δυνατότητα ανάκλισης και διαμήκους μετακίνησης, προσφέρουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού.

Advertisement

jeep-cherokee-Split-folding-Rear-Seat1000x600

Συρόμενο πίσω κάθισμα
Το κατ’ επιλογή συρόμενο πίσω κάθισμα εξυπηρετεί όταν οι επιβάτες του πίσω καθίσματος χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο για τα πόδια τους.

Advertisement

Ευφυής αποθήκευση
Υπάρχει μια θέση για το κάθε τι στο νέο Jeep Cherokee. Οι βελτιωμένοι χώροι για μικροαντικείμενα όπως το δίχτυ για αποσκευές και μια νέα υποδοχή κινητού τηλεφώνου είναι σχεδιασμένοι για τη συγκράτηση των ηλεκτρονικών συσκευών και κάθε άλλου χρήσιμου αντικειμένου που χρειάζεστε στις περιπέτειές σας.

Δάπεδο φόρτωσης
Οι επιλογές αποθήκευσης είναι πάμπολλες. Το Cherokee διαθέτει κρυφό δάπεδο φόρτωσης που μπορεί να ανοίξει εύκολα για την ασφαλή τοποθέτηση ακόμα περισσότερων φορτίων.