Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Τα βασικά ατού του νέου Range Rover Evoque

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα βασικά ατού του νέου Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover

Τα βασικά ατού του νέου Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover

To νέο Range Rover Evoque έγινε πριν μερικούς μήνες το πρώτο μοντέλο της Jaguar Land Rover που παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του παγκόσμιου Τύπου… στην Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement

Όμως και στην προηγούμενη γενιά του, είναι ένα μεσαίο premium SUV που όμως ξεχωρίζει με τη σαγηνευτική του εμφάνιση. Το σχεδιαστικό του DNA δεν άλλαξε, ωστόσο η εμβληματική μάρκα το έκανε ακόμα πιο επίκαιρο και το γέμισε με ακόμα περισσότερη τεχνολογία.

Αν πρέπει να συνοψίσει κανείς τις βασικές αρετές του μοντέλου της εμβληματικής μάρκας, τότε μπορεί να εστιάσει σε τρεις βασικούς τομείς.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Η συνέχεια της φιλοσοφίας σχεδίασής της μάρκας. Με την ξεχωριστή σιλουέτα του τύπου coupé, το Range Rover Evoque είναι ένας εντυπωσιακός διάδοχος του οχήματος που κατέκτησε καρδιές σε όλον τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Οι διαισθητικές και καινοτόμες τεχνολογίες του Range Rover Evoque στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και το Touch Pro Duo, μια διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3 ιντσών, σύστημα Head-up Display και Meridian Audio.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ
Ο χειρισμός εντός και εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με την ικανότητα παντός καιρού, εγγυάται ότι αυτό το compact SUV αποδίδει σταθερή και ασφαλή οδήγηση, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Advertisement

Προσθέστε στους παραπάνω βασικούς άξονες, τους σύγχρονους, αποδοτικούς κινητήρες Ingenium (βενζίνης και diesel) και την πολυτέλεια σε κάθε κομμάτι του εσωτερικού του κόσμου, την ηχομόνωση της καμπίνας και την εξαιρετική ποιότητα κύλισης και θα αντιληφθείτε γιατί το νέο Evoque ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη επαφή μας με το νέο Evoque, πατώντας εδώ!