Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

O εσωτερικός κόσμος της Jaguar F-Pace

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εσωτερικός κόσμος της Jaguar F-Pace

Jaguar Land Rover

O εσωτερικός κόσμος της Jaguar F-Pace

Jaguar Land Rover

Το εσωτερικό της Jaguar F‑Pace συνδυάζει σπορ αίσθηση και κομψότητα για να δημιουργήσει την απόλυτα σύγχρονη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Όμως αρμόζει άλλωστε σε ένα μοντέλο της εμβληματικής μάρκας, η οποία έχει μακρά παράδοση στη δημιουργία ξεχωριστών οχημάτων, που σαγηνεύουν το μάτι, εξιτάρουν με τις επιδόσεις τους και προσφέρουν απαράμιλλο συνδυασμό άνεσης και ποιότητας.

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής ταυτότητας της Jaguar F-Pace, που θα σας κάνουν να αγαπήσετε τον ξεχωριστό εσωτερικό της κόσμο.

Στη θέση του οδηγού
Επιλέξτε τα καθίσματα Performance του βασικού εξοπλισμού με διάτρητες σαγρέ δερμάτινες επενδύσεις για να αναδείξετε το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Με ρυθμιζόμενες πλευρικές στηρίξεις που σας κρατάνε άνετα στη θέση, προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη πλευρική υποστήριξη. Στην F‑PACE SVR, τα καθίσματα Performance είναι επενδεδυμένα με περφορέ δέρμα Windsor, με ρομβοειδές μοτίβο και ανάγλυφο λογότυπο SVR στο προσκέφαλο.

Advertisement
Advertisement

Ποιότητα και δεξιοτεχνία
Η F‑PACE έχει μία από τις πιο ολοκληρωμένες εσωτερικές επιλογές της κατηγορίας της. Με σύγχρονη βρετανική δεξιοτεχνία, επιλεγμένα κορυφαία υλικά, απαλά δέρματα και εκλεπτυσμένα φινιρίσματα, όπως μια νέα προαιρετική επένδυση από ανθρακόνημα.

Advertisement

Ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός
Μπορείτε να προσαρμόσετε τον προαιρετικό ρυθμιζόμενο εσωτερικό φωτισμό που δημιουργεί ένα πλούσιο οπτικό αποτέλεσμα και μια φιλόξενη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα για όλους τους επιβαίνοντες. Το σύστημα αναδεικνύει τα πιο φίνα στοιχεία εσωτερικού σχεδιασμού με φωτιζόμενες περιοχές σε μια επιλογή από δέκα διαφορετικά χρώματα. Η F‑PACE μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα ταιριάζει σε κάθε σας διάθεση.

Advertisement

Χώρος στο πίσω μέρος
Στο πίσω μέρος, ο χώρος για τα χέρια και τα πόδια είναι 944mm και 65mm αντίστοιχα. Υπάρχει ο χώρος για να καθίσουν άνετα τρεις ενήλικες, ενώ τα πίσω καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση κλίσης: για την τέλεια θέση καθίσματος δεν έχετε παρά να πατήσετε ένα μόνο κουμπί.

Πανοραμική οροφή
Επιλέξτε την προαιρετική σταθερή πανοραμική γυάλινη οροφή, σταθερή ή συρόμενη, για να πλημμυρίσετε το εσωτερικό της F‑PACE με φως και να ενισχύσετε την ευρύχωρη αίσθηση. Για μεγαλύτερη προστασία του απορρήτου και λιγότερη υπερθέρμανση κάτω από το έντονο φως, η πανοραμική οροφή είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικό σκίαστρο.

Advertisement

Δείτε περισσότερα για τον εσωτερικό κόσμο της Jaguar F-Pace στο video που ακολουθεί..