Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

H Jaguar I-Pace ξεχωρίζει σε κάθε τομέα

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Jaguar I-Pace ξεχωρίζει σε κάθε τομέα

Jaguar Land Rover

H Jaguar I-Pace ξεχωρίζει σε κάθε τομέα

Jaguar Land Rover

H I-Pace άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για τη Jaguar, όντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Το SUV της εμβληματικής μάρκας είναι ήδη πολυβραβευμένο ενώ παράλληλα έχει κερδίσει και το κοινό. Πως όχι άλλωστε αφού αναμφίβολα γοητεύει με την φινέτσα, την τεχνολογία και τις επιδόσεις του. Ακολουθούν έξι βασικοί λόγοι που το αποδεικνύουν.

Πλευστές γραμμές
Με μια κομψή, υψηλά αεροδυναμική σχεδίαση και συντελεστή χαμηλής οπισθέλκουσας 0,29d, η I‑PACE έχει δημιουργηθεί για να παρέχει αποτελεσματικότητα καθώς η κίνησή της παρέχει μέγιστη αυτονομία και σταθερότητα. Η I‑PACE ενθουσιάζει από κάθε άποψη χάρη στην πλευστή μεσαία γραμμή, το θεαματικό σχήμα καπό και την ουρά σχεδιαστικής υπογραφής.

Εσωτερική ηρεμία
Η I‑PACE ενσωματώνει άψογα τεχνολογία και άφθονο χώρο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές. Η φύση του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης προσφέρει πρόσθετο χώρο, ενώ παρέχει περισσότερη ελευθερία για ακόμη περισσότερη άνεση στο εσωτερικό της I‑PACE.

Advertisement
Advertisement

Εκπληκτική Οδήγηση
Η ισχύς και η δυναμική της συναρπαστικής Jaguar με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων: όλα όσα θα περιμένατε από ένα ηλεκτρικό SUV επιδόσεων. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες της και η σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους παρέχουν δύναμη και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου.

Jaguar Dynamics
Η I‑PACE κινητοποιείται από δύο μόνιμα σύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ με μαγνήτες που ενσωματώνονται στους εμπρός και πίσω άξονες. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης της I‑PACE παρέχει 400PS και 696Nm ωφέλιμης άμεσης ροπής. Με ενσωματωμένο σύστημα All Wheel Drive, η I‑PACE επιταχύνει από το 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Ενεργή Πνευματική ανάρτηση
Όταν μειώνεται ο χώρος μεταξύ του αυτοκινήτου και του δρόμου, βελτιώνεται η απόδοση αεροδυναμικής και η αυτονομία. Η προαιρετική ενεργή πνευματική ανάρτηση της I‑PACE χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή σε ταχύτητες άνω των 105km/h σε αποστάσεις άνω των 10 χιλιομέτρων.

Advertisement

Πάντα σε φόρτιση
Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro Duo της I‑PACE κάνει απλό τον έλεγχο κάθε τεχνολογίας αυτοκινήτου. Η ικανότητα 4G Wi-Fi είναι τυπική και μια σειρά από χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως Apple CarPlay and Android Auto εξασφαλίζουν εύκολη επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας.