Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA-2022

Χωροταξικό σεμινάριο το εσωτερικό του Honda CR-V e:HEV

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωροταξικό σεμινάριο το εσωτερικό του Honda CR-V e:HEV

HONDA-2022

Χωροταξικό σεμινάριο το εσωτερικό του Honda CR-V e:HEV

HONDA-2022

Το Honda CR-V e:HEV συνεχίζει να θέτει πρότυπα στην κατηγορία του, τόσο με την ποιότητα του μεγάλου πρακτικού εσωτερικού του αλλά και με την απίστευτη ευελιξία του.

Advertisement
Advertisement

Για όλα ευθύνονται οι πλούσιες διαστάσεις της ευρύχωρης ευάερης και ευήλιας καμπίνας, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν άφθονο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια τους.

Η οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων και του ταμπλό επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας, με την καμπίνα να αποπνέει μία αίσθηση δύναμης και αντοχής. Η επένδυση εσωτερικού του τελευταίου CR-V έχει αναβαθμιστεί με γνώμονα την πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Ο διάκοσμος υιοθετεί ένα στιλπνό, ασημί φινίρισμα που χρησιμοποιείται στην κονσόλα, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό. Μεταλλικά στοιχεία κοσμούν επίσης τα πλαίσια του συστήματος infotainment και των αεραγωγών, τη στεφάνη του τιμονιού και στις χειρολαβές θυρών, προσθέτοντας μία σύγχρονη νότα.

Η επένδυση καθισμάτων αποτελείται από πολυτελές ύφασμα plush black και προσφέρεται στάνταρ, ενώ η υψηλής ποιότητας δερμάτινη επένδυση διατίθεται για τις ανώτερες εξοπλιστικά εκδόσεις.

Τα μοντέλα Sport Line επωφελούνται από μία σειρά μέτρων αισθητικής αναβάθμισης. Σκούρο ξύλο αντικαθιστά την ασημί επένδυση στην κονσόλα, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών, ενώ ένα σοφιστικέ piano black φινίρισμα χρησιμοποιείται γύρω από το σύστημα infotainment και τους αεραγωγούς.

Advertisement

Το τιμόνι, ο επιλογέας σχέσεων και οι χειρολαβές θυρών υιοθετούν piano black φινίρισμα, ενώ η μαύρη επένδυση οροφής, η επένδυση στις κολόνες και τα δερμάτινα καθίσματα ολοκληρώνουν την εικόνα του Sport Line.

Advertisement

Το CR-V e:HEV διαθέτει κεντρική οθόνη αφής πέραν της διεπαφής Driver Information Interface (DII) 7 ιντσών. Η διάταξη των χειριστηρίων, με μία σειρά φυσικών μπουτόν και οργάνων κάτω από την οθόνη, επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση των συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού.

Το λογισμικό δεύτερης γενιάς του Honda Connect στο CR-V e:HEV προσφέρει αναβαθμισμένη, διαισθητική λειτουργία και πλήρη ενσωμάτωση smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Ενσωμάτωση με Apple CarPlay σημαίνει ότι το Honda Connect φέρνει τώρα τις λειτουργίες ενός iPhone στην οδηγική εμπειρία, με διεπαφή την ενσωματωμένη οθόνη.

Advertisement

Οι οδηγοί μπορούν να λαμβάνουν οδηγίες, να τηλεφωνούν, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούνε μουσική από την οθόνη αφής ή μέσω φωνητικού ελέγχου χρησιμοποιώντας εντολές Siri της Apple. Το Android Auto έχει σχεδιαστεί σαν ένας απλός και διαισθητικός τρόπος χρήσης των Android smartphones μέσω αφής και φωνής, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο διάσπασης της προσοχής του οδηγού.

Υποστηρίζει λειτουργίες όπως Google Maps, Google Now, μηνύματα, μουσική και πολυάριθμα ακόμα apps, προκειμένου να κάνει τους επιβάτες του CR-V e:HEV να αισθάνονται cool σε κάθε είδους διαδρομή όσο μακρινή κι αν είναι αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε ένα Honda CR-V να προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία (+video)
Mobility 2022: Honda e
Νέο Honda CR-V: Στο δρόμο που χάραξε το καινούργιο Civic