Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ζαλιζόταν ο Sainz!

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζαλιζόταν ο Sainz!

FORMULA 1

Ζαλιζόταν ο Sainz!

FORMULA 1

Την αποκάλυψη πως ένιωθε ζαλάδες τόσο πριν την εκκίνηση του Grand Prix Ρωσίας όσο και κατά τη διάρκειά του, έκανε ο Carlos Sainz Jr. Αποκάλυψη που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο ισπανός είχε μία άσχημη σύγκρουση κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών, κατά την οποία δέχθηκε 46G! Το ατύχημα προκάλεσε την οριστική διακοπή της διαδικασίας, ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Εκεί έκανε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις που βγήκαν «καθαρές». Μάλιστα πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, το ιατρικό επιτελείο της FIA του έδωσε το πράσινο φως για να λάβει μέρος στον αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Sainz-crashed-car-c640tall

Εκεί, παρότι η εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή, αποδείχθηκε πως ίσως θα έπρεπε σε ανάλογες περιπτώσεις η παγκόσμια ομοσπονδία να είναι πιο επιφυλακτική.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, στους πρώτους 10 γύρους και ειδικά πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας που κάναμε τόσα ζιγκ-ζαγκ για να κρατήσουμε ψηλά τη θερμοκρασία των ελαστικών, ένιωθα λίγη ζαλάδα. Δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου, αν επηρεάστηκα γιατί σκεφτόμουν το ατύχημα ή όχι. Ένιωθα ζαλάδα και πριν την εκκίνηση. Όμως από τον δέκατο γύρο και μετά, μπορούσα να πιέσω χωρίς προβλήματα», είπε ο Sainz στο βρετανικό Autosport.

Advertisement

Ο 21χρονος εγκατέλειψε από τον αγώνα του Σότσι, προδομένος από τα φρένα της STR10.

Sainz-Russia15-act-b640tall

Advertisement