Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ξεκίνημα σεζόν με ποινή για Ricciardo

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνημα σεζόν με ποινή για Ricciardo

FORMULA 1

Ξεκίνημα σεζόν με ποινή για Ricciardo

FORMULA 1

Με αναποδιές ξεκίνησε το Grand Prix της Αυστραλίας για τον Daniel Ricciardo, πράγμα που μειώνει τις πιθανότητες να πανηγυρίσει μία νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του. Ο Αυστραλός σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές αλλά έχει ποινή τριών θέσεων στο grid!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O οδηγός της Red Bull Racing δεν εναρμονίστηκε στις απαιτήσεις για τον μίνιμουμ χρόνο που όριζε η ECU της FIA κατά τη διάρκεια περιόδου κόκκινης σημαίας στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Άλμπερτ Παρκ.

Μάλιστα οι αγωνοδίκες του πρώτου αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος δήλωσαν και επιεικείς, αποδεχόμενοι πως ο Ricciardo προσπάθησε να μειώσει την ταχύτητά του όσο οριζόταν. Παρ’ όλα αυτά, προφανώς δεν ήταν χαρούμενος…

Advertisement
Advertisement

«Ήταν πολύ δυσάρεστα νέα. Είμαι τουλάχιστον τσαντισμένος. Έκανα ένα λάθος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά αξίζει αυτό ποινή ενώ λαμβάνει χώρα σε μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, σε στιγμή που δεν υπάρχει μονοθέσιο στην πίστα; Θα έπρεπε να είχε επικρατήσει η λογική», είπε ο Ricciardo στο Network 10.

Tο πάνελ των αγωνοδικών στην πρεμιέρα της Μελβούρνης, αποτελούν οι Tim Mayer, Enzo Spano και Emanuele Pirro.

riccia-aus18-c640tall