Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Alonso

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Alonso

FORMULA 1

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Alonso

FORMULA 1

Μπορεί από αγωνιστικής πλευράς να μην υπήρχαν πολλά να ειπωθούν για τη McLaren-Honda και τον Fernando Alonso, ωστόσο η βρετανική ομάδα και ο ισπανός οδηγός ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον τελευταίο αγώνα του 2015 που έγινε στο Άμπου Ντάμπι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Αιτία ήταν οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της McLaren, Ron Dennis, που άφησε να εννοηθεί πως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μπορούσε του χρόνου να κάνει… διάλειμμα. Τώρα ο 34χρονος ήρθε με νέες δηλώσεις του να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ενόψει 2016 – αν και πρέπει να σημειωθεί πως είχε ρίξει κι αυτός λάδι στη φωτιά αναφέροντας πως «ποτέ δεν μπορείς να πεις πως κάτι είναι 100%».

«Θα είμαι σίγουρα στο grid της Μελβούρνης. Αυτό ειπώθηκε από τον Ron την Παρασκευή στο Άμπου Ντάμπι. Το Σάββατο είπε το ακριβώς αντίθετο αλλά πλέον δεν τον άκουγε κανείς. Εγώ έλεγα το αντίθετο και την Παρασκευή και το Σάββατο και την Κυριακή και είμαι και σίγουρος πως θα καλούμαι να απαντήσω στην ίδια ερώτηση και τον Ιανουάριο καθώς και τον Φεβρουάριο», είπε με νόημα στο βρετανικό Autosport o Alonso.

Advertisement
Advertisement

alonso-dennis-laughs-b640

Εύλογα στη συνέχεια ο 34χρονος ρωτήθηκε αν συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα, που φυσικά έγινε πρωτοσέλιδο, με τον ίδιο τον Dennis.

«Πήγα τον βρήκα και του είπα τι είχε δημοσιευτεί. Μου απάντησε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο και πως θα το διευκρίνιζε την επόμενη μέρα. Το έκανε αλλά πλέον κανένας δεν τον άκουγε», είπε ο Alonso.

Advertisement

Πάντως ο Ισπανός έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τη McLaren.

Advertisement