Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Wolff: Δεν είδαμε την πραγματική Ferrari

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Wolff: Δεν είδαμε την πραγματική Ferrari

FORMULA 1

Wolff: Δεν είδαμε την πραγματική Ferrari

FORMULA 1

Μπορεί στον Καναδά η Mercedes να κυριάρχησε με άνεση αφού οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg έκαναν το 1-2, ωστόσο ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας, Toto Wolff, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Σύμφωνα με τον αυστριακό, η Ferrari δεν κατάφερε για διάφορους λόγους να δείξει τον πραγματικό ρυθμό που της προσφέρουν οι αναβαθμίσεις που είχε στη μονάδα ισχύος της στον Καναδά. Εκεί όπου για πρώτη φορά φέτος, η ιταλική ομάδα έμεινε εκτός βάθρο, με τους Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel στην 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Δεν πρέπει να υποτιμάμε τις αναβαθμίσεις που είχαν στον Καναδά γιατί την Παρασκευή είδαμε πως είχαν πολύ καλό ρυθμό. Μπορεί να μην είδαμε κάτι διαφορετικό στον αγώνα αλλά υποπτεύομαι πως δεν είδαμε που πραγματικά βρίσκεται πλέον η Ferrari. O Sebastian είχε πολύ δύσκολο Σάββατο και εκκίνησε από την ουρά του grid. Είχε έναν επεισοδιακό αγώνα, μία επαφή με τον Nico Hulkenberg και είχε κολλήσει και στην κίνηση σε κάποια σημεία. Από την άλλη ο Kimi έκανε τετ α κε και κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν βοηθάει όταν έχεις στρατηγική δύο pit stop. Ας μη τους υποτιμάμε λοιπόν, νομίζω πως θα είναι ισχυροί στην Αυστρία“, είπε στο Motosport ο Wolff.

Οι Mercedes είχαν ευκολότερο απόγευμα απ' οτι περίμεναν στον Καναδά

Οι Mercedes είχαν ευκολότερο απόγευμα απ’ οτι περίμεναν στον Καναδά

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι στην Αυστρία η Mercedes είχε κάνει το 1-2 με νικητή τον Nico Rosberg.