Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Wolff: Μοναδικός ο χαρακτήρας του Χάμιλτον!

Ελλάδα 0:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Wolff: Μοναδικός ο χαρακτήρας του Χάμιλτον!

FORMULA 1

Wolff: Μοναδικός ο χαρακτήρας του Χάμιλτον!

FORMULA 1

Ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff, πιστεύει πως ο Lewis Hamilton έχει ιδιαίτερo χαρακτήρα ο οποίος χρήζει σεβασμού από τον κόσμο της Formula 1. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 υπήρξε παραπάνω από μια φορές επικριτικός με τον εαυτό του πέρυσι κατά τη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς με τα χρώματα της Mercedes.  Μάλιστα μετά το τέλος της χρονιάς χαρακτήρισε την επίδοσή του «μέτρια».

Αναφερόμενος στο Hamilton, ο Wolff ξεκαθάρισε: «Πρώτα απ’ όλα είναι ένας ευθύς και ευχάριστος χαρακτήρας. Γενικά είναι ευχαρίστηση να δουλεύεις μαζί του και επειδή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Πολύ σπάνια συναντάς ανθρώπους τόσο ανταγωνιστικούς αλλά ταυτόχρονα ξεκάθαρους. Είναι αυθεντικός και κάποιες φορές η αυθεντία δαγκώνει. Επίσης μαθαίνει. Μου αρέσει ο τρόπος που ακούει τις συμβουλές και τις αξιοποιεί. Προσπαθούμε να είμαστε πολύ ανοικτοί ο ένας με τον άλλο».

Ο έτερος ισχυρός άντρας της Mercedes, Niki Lauda συμπλήρωσε: «Ο Lewis έχει τα σκαμπανεβάσματά του αλλά το ταλέντο του και η ταχύτητά του είναι αδιαμφισβήτητα».