Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Williams: Μη βιάζεστε να μας ξεγράψετε!

Ελλάδα 6:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Williams: Μη βιάζεστε να μας ξεγράψετε!

FORMULA 1

Williams: Μη βιάζεστε να μας ξεγράψετε!

FORMULA 1

Η Βρετανική ομάδα που πέρυσι ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην τριτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και ήταν η μόνη που μπορούσε ν’ ακολουθήσει στο τέλος της σεζόν το ρυθμό των Mercedes, δεν έχει κάνει ανάλογο ξεκίνημα φέτος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Στις μέχρι τώρα δοκιμές εξέλιξης η νέα FW37 δεν έχει δείξει τη δυναμική της. Μιλώντας σχετικά ο νεαρός ταλαντούχος οδηγός της Βρετανικής ομάδας Valtteri Bottas τόνισε: «Έρχονται κάποιες αναβαθμίσεις που θα επηρεάσουν θετικά την συμπεριφορά του μονοθεσίου οπότε δεν είχε νόημα να ασχοληθούμε με το σετάρισμα πριν τις υιοθετήσουμε, καθώς θα έχουν όλα αλλάξει πριν την Μελβούρνη. Είναι όμως ξεκάθαρο σαν εικόνα ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μονοθέσιο μας».

Θυμίζουμε πως πέρυσι η Williams είχε μεγάλη επιτυχία σε όλες τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις που έφερε στο μονοθέσιο της. Ο επικεφαλής μηχανικός δοκιμών Rod Nelson συμπλήρωσε: «Θα κάνουμε κάποιες προσομοιώσεις γρήγορων γύρων όπως όλοι. Μέχρι στιγμής κάποιοι παίζουν παιχνίδια με ελάχιστο φορτίο καυσίμου».

Ο Felipe Massa με τον Rob Smedley στο βάθος, παρακολοθούν το Bottas να κάνει εξάσκηση στα πιτ στοπ

Advertisement
Advertisement

Ο έτερος οδηγός της ομάδας, Felipe Massa συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι δύσκολο να συμπεράνεις που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό ποτέ δεν ήταν εύκολο αλλά το μονοθέσιο μας έχει μεγάλη δυναμική και είμαι ικανοποιημένος. Είναι σταθερό στην οδήγηση και νομίζω καλό. Σίγουρα η Mercedes έχει το κορυφαίο μονοθέσιο αλλά και εμείς είμαστε κοντά. Το μονοθέσιο μας είναι πιο σταθερό πίσω η πρόσφυσή του είναι λίγο καλύτερη και αυτό επιλύει εν μέρει τα θέματα που είχαμε πέρυσι. Φυσικά χρειάζεται να βελτιωθούμε δεν είμαστε ακόμη σε τέλειο επίπεδο αλλά είμαστε καλύτερα από πέρυσι».