Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με Wehrlein στο Μπαχρέιν η Sauber!

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Wehrlein στο Μπαχρέιν η Sauber!

FORMULA 1

Με Wehrlein στο Μπαχρέιν η Sauber!

FORMULA 1

Η ώρα του αγωνιστικού ντεμπούτου του Pascal Wehrlein με τα χρώματα της Sauber πλησιάζει! Ο Γερμανός που έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, θα τρέξει κανονικά στον τρίτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, το Grand Prix του Μπαχρέιν!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί στην πλάτη στο πλαίσιο του «Αγώνα των Πρωταθλητών» που έγινε τον Ιανουάριο στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είχε χάσει το πρώτο τεστ δοκιμών εξέλιξης του χειμώνα, είχε όμως λάβει κανονικά μέρος στο δεύτερο. Παράλληλα, συμμετείχε κανονικά στην πρώτη ημέρα δράσης στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, προτού ανακοινώσει αιφνιδίως πως δεν νιώθει έτοιμος για να καλύψει απόσταση αγώνα.

Πήρε λοιπόν τη θέση του ο Antonio Giovinazzi που εντυπωσίασε στη Μελβούρνη, τερματίζοντας δωδέκατος. Όμως στην Κίνα είχε δύο ατυχήματα που «κόστισαν» πολύ στη Sauber αφού διέλυσε δις τη C36. Δεν θα έχει την ευκαιρία να… τριτώσει το κακό λοιπόν αφού ο Wehrlein προβάρει ήδη την αγωνιστική του φόρμα.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω social media.

Advertisement

Μάλιστα η Διεθνής Πίστα του Μπαχρέιν, έσπευσε με τη σειρά της να ετοιμάσει tweet υποδοχής του ταλαντούχου οδηγού!