Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Watson: Να σκέφτεται πριν μιλήσει ο Lewis

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Watson: Να σκέφτεται πριν μιλήσει ο Lewis

FORMULA 1

Watson: Να σκέφτεται πριν μιλήσει ο Lewis

FORMULA 1

Την άποψη του για την εσωτερική μονομαχία στο στρατόπεδο της Merecedes AMG αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίζεται ο Lewis Hamilton, εξέφρασε ο βετεράνος οδηγός της Formula 1, John Watson.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αρχικά, ο 68χρονος Βρετανός αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο GPUpdate, στην εκτός πίστα στάση του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008: «Είναι πολύ συναισθηματικός, λέει ότι σκέφτεται. Οι αναφορές πριν το Μονακό, στην καταγωγή και την ανατροφή του, σε σχέση με του teammate του, δεν βοήθησαν, δεν υπάρχει λόγος να κινηθεί σε τέτοια μονοπάτια. Θα πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει ή καλύτερα να αφήσει την οδήγησή του να μιλάει για εκείνον. Αυτό ξέρει να το κάνει καλά».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του «εμφυλίου», ο νικητής πέντε Grand Prix, παρότι αναγνώρισε το ταλέντο του Hamilton, μάλλον επιλέγει τον Nico Rosberg ως πιθανότερο πρωταθλητή του 2014.

Advertisement
Advertisement

«Όλοι γνωρίζουν την πηγαία ταχύτητα του Lewis, έχει όλα τα συστατικά που χαρακτηρίζουν έναν πολύ γρήγορο οδηγό. Όμως αν πρέπει να τους συγκρίνω, θα έλεγα πως ο Nico είναι πιο ολοκληρωμένος. Μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος οδηγός του κόσμου αλλά μεγιστοποιεί τα οφέλη από τα δυνατά του σημεία, με αποτελεσματικό τρόπο. Ο Lewis θα πρέπει να κερδίσει τους επόμενους τέσσερις αγώνες για να καλύψει πάλι τη διαφορά, πράγμα που δεν θα είναι εύκολο. Οι εμφανίσεις του Rosberg στα δύο τελευταία Grand Prix ήταν πολύ εντυπωσιακές», τόνισε ο Watson.

Μετά τη δεύτερη θέση του Rosberg και την εγκατάλειψη του Hamilton στον Καναδά, η διαφορά ανάμεσά τους άνοιξε πάλι στους 22 βαθμούς.