Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βίοι αντίθετοι για Kvyat, Ricciado

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βίοι αντίθετοι για Kvyat, Ricciado

FORMULA 1

Βίοι αντίθετοι για Kvyat, Ricciado

FORMULA 1

Ταξιδεύοντας στον Καναδά, στη Red Bull Racing γνώριζαν καλά πως είχαν περιορισμένες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι αυτό διότι τα χαρακτηριστικά του σιρκουί Gilles Villeneuve, όξυναν τα μειονεκτήματα των μονάδων ισχύος της Renault.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Το θετικό για την αυστριακή ομάδα είναι πως κατάφερε να βαθμολογηθεί, χάρη στην ένατη θέση του Daniil Kvyat. Ο Kvyat που είχε εκκινήσει μία θέση ψηλότερα, έβλεπε μετά το τέλος του αγώνα, το ποτήρι μισογεμάτο: «Ήταν δύσκολος αγώνας γιατί τα μονοθέσια με μονάδες ισχύος της Mercedes είχαν σαφές πλεονέκτημα σε σχέση εμάς. Πάντως κατάφερα να κρατήσω δύο πίσω μου, νομίζω πως αυτό ήταν το μέγιστο που θα μπορούσα να πετύχω. Η ομάδα μας έκανε καλή δουλειά αλλά είναι προφανές πως πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς και κυρίως στη μονάδα ισχύος».

Αντίθετα, ο Daniel Ricciardo το έβλεπε… μισοάδειο. Πως όχι άλλωστε αφού έμεινε εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας (τερμάτισε 13ος) σε έναν αγώνα όπου πέρυσι είχε πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της καριέρας του;

Advertisement
Advertisement

«Ήταν ένα περίεργο Σαββατοκύριακο για εμένα και νιώθω σύγχυση σχετικά με όσα έγιναν στον αγώνα. Δεν είχα ταχύτητα και δεν ξέρω γιατί. Δεν ένιωθα πως υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που πήγαινε λάθος αλλά απλά, δεν το μονοθέσιό μου δεν είχε τον απαιτούμενο ρυθμό. Είχα κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις σε σχέση με τον Dany αλλά αυτές δεν δικαιολογούν τη διαφορά στην απόδοσή μας. Πρέπει να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος», είπε ο Αυστραλός.

Το όνειρο του 2014, έγινε εφιάλτης φέτος για τον Ricciardo

Το όνειρο του 2014, έγινε εφιάλτης φέτος για τον Ricciardo

Όσο για τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, δήλωσε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για την ομάδα μας. Απλά δεν είχαμε την ταχύτητα που χρειαζόταν για να σημειώσουμε πρόοδο στην πορεία του αγώνα. Ωστόσο ο Dany έκανε πολύ καλή δουλειά όλο το τριήμερο και ανταμείφθηκε με παρουσία στους βαθμούς. Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο. Όσο για τον Daniel, ήταν αργός όλο το τριήμερο, πράγμα ασυνήθιστο για εκείνον. Πρέπει να κάνουμε ενδελεχή έρευνα ώστε να εντοπίσουμε τι το προκάλεσε αυτό».