Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: Νεύρα και προβληματισμός στη McLaren

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Νεύρα και προβληματισμός στη McLaren

FORMULA 1

Video: Νεύρα και προβληματισμός στη McLaren

FORMULA 1

H πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της Formula 1 ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη McLaren. TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική ομάδα έχασε όλο το πρωί λόγο διαρροής λαδιού στη νέα MCL32, είχε προβλήματα και το απόγευμα και συνολικά ο Fernando Alonso κατάφερε να καλύψει μόλις 29 γύρους του σιρκουί της Καταλονίας – λιγότερους από κάθε άλλο οδηγό.

«Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό ξεκίνημα στην προετοιμασία μας αυτό», παραδέχθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ισπανός, που προσπάθησε όμως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Βέβαια μερικές φορές, τα λόγια λίγη σημασία έχουν μπροστά στις εικόνες και αυτό το video που δείχνει στιγμές έντασης στο γκαράζ της McLaren είναι χαρακτηριστικό. Στο πηγαδάκι που θα δείτε, είναι χαρακτηριστικά τα νεύρα του Πήτερ Προδρόμου, του Κυπριακής καταγωγής επικεφαλής μηχανολόγου της ομάδας, ενώ συνομιλεί κυρίως με τον Andrea Stella, επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων (πάλαι ποτέ μηχανικό του Alonso). Και είναι από τις περιπτώσεις που η γλώσσα του σώματος, λέει πολλά…