Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Alonso

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Alonso

FORMULA 1

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Alonso

FORMULA 1

Ο Fernando Alonso πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βαρκελώνης, τρεις ημέρες μετά το ατύχημα που είχε την τελευταία ημέρα του δεύτερου χειμερινού τεστ που έλαβε χώρα στην καταλανική πίστα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Οι θεράποντες ιατροί είχαν κρίνει φρόνιμο ο Ισπανός να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, μέχρι να περάσει και η επήρεια των φαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν για τη νάρκωση του κατά την αερομεταφορά στο νοσοκομείο. Βέβαια δεδομένου πως οι εξετάσεις του ήταν «καθαρές», η παρατεταμένη παραμονή του είχε αρχίσει να γεννά ερωτήματα.

Τελικά ο 33χρονος επέστρεψε στο σπίτι του όπου και θα παραμείνει, καθώς δεν θα λάβει μέρος στο τρίτο και τελευταίο χειμερινό τεστ εξέλιξης που ξεκινά το πρωί της Πέμπτης – πάλι στην πίστα του Μονμελό.

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως ο Fernando Alonso βγήκε από το νοσοκομείο. Επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειάς του, στην Ισπανία, για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της McLaren.

H στιγμή του ατυχήματος, μετά τη στροφή 3 της πίστας της Βαρκελώνης

Τη θέση του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στις τελευταίες δοκιμές πριν ανοίξει η αυλαία του 2015, θα πάρει ο δοκιμαστής της βρετανικής ομάδας, Kevin Magnussen.