Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: «Μου λείπει ο Schumacher»

Ελλάδα 2:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: «Μου λείπει ο Schumacher»

FORMULA 1

Vettel: «Μου λείπει ο Schumacher»

FORMULA 1

Στον Michael Schumacher αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Sebastian Vettel, μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση αλλά τονίζοντας και πόσο του λείπει ο συμπατριώτης του Γερμανός που εξακολουθεί να δίνει τη μεγάλη μάχη της ανάρρωσης από το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι πριν από σχεδόν πέντε χρόνια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (insatagram.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε μία άσχημη πτώση κάνοντας σκι στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις.

Ως γνωστόν, δεν υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της αποθεραπείας του και το μόνο που μπορούν να κάνουν οι απανταχού θαυμαστές του σπουδαίου Γερμανού οδηγού, είναι να εύχονται και να… ονειρεύονται τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του.

Advertisement
Advertisement

Εύλογα καθώς πλησιάζει η 26η Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο συνέντευξης του Vettel στην εφημερίδα Blick, ρωτήθηκε σχετικά με τον μέντορά του και τη Ferrari.

«Ο Michael πέρασε πολλά χρόνια στο Μαρανέλο και το πνεύμα του, η επίδραση που είχε σε αυτή την ομάδα, είναι ακόμα αισθητά εδώ. Όταν μιλούσαμε μαζί, μιλούσαμε στη ‘γλώσσα’ του οδηγού κι όχι του μηχανικού κι αυτό με βοήθησε πολύ. Είχα πάντα εξαιρετική σχέση με τον Michael και μου λείπει», είπε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.