Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Είμαι ένας από εσάς

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vettel: Είμαι ένας από εσάς

FORMULA 1

Vettel: Είμαι ένας από εσάς

FORMULA 1

Το κεφάλαιο… Sebastian Vettel στη Ferrari, έχει αρχίσει να γράφεται με τον καλύτερο τρόπο – τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας. Μετά τον θρίαμβό του στη Μαλαισία, μόλις τον δεύτερο αγώνα του με την ιταλική ομάδα, ο Γερμανός στράφηκε προς τους εκατοντάδες teammates του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αναφερόμαστε φυσικά στους εργαζομένους στο Μαρανέλο, που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό μετά τον αγώνα της Σεπάνγκ που ήταν και ο πρώτος νικηφόρος για τη Ferrari μετά το ισπανικό Grand Prix, το Μάιο του 2013!

Επιστρέφοντας από την Ασία, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε ένα πρωί στον προσομοιωτή και μετά, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Gestione Sportiva. Μάλιστα, μίλησε (όπως και στο team radio στη Μαλαισία) στα ιταλικά!

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή! Έχω κερδίσει πολλούς αγώνες αλλά η πρώτη νίκη με τη Ferrari, είναι φυσικά πολύ ξεχωριστή. Το βράδυ της Κυριακής ήθελα να το γιορτάσω με τους μηχανικούς μου. Τους ευχαρίστησα και τους ξεκαθάρισα πως θέλω να είμαι ένας από αυτούς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είμαι πια κομμάτι αυτής της ομάδας και παρότι στην πίστα είμαι μόνος μου στο μονοθέσιο, ξέρω πως όλοι είναι στο πλευρό μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που δουλέψατε σκληρά για να έχω ένα τόσο καλό μονοθέσιο. Πιστεύω… ή καλύτερα, ξέρω, πως θα βιώσουμε πολλές ακόμα σπουδαίες στιγμές μαζί», είπε ο Vettel.

Η πρώτη νίκη του με τη Scuderia ήταν και η 40η της καριέρας του στη Formula 1. Προηγήθηκαν 38 με τη Red Bull Racing από το 2009 έως το 2013 (πέρυσι δεν βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου) και μία, το 2008, με τη Scuderia Toro Rosso στη Μόντσα.

Advertisement

Ο Vettel βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με 40 πόντους έναντι 43 του Lewis Hamilton.

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Κίνα, στη Σαγκάη, την Κυριακή του Πάσχα. Θα προβληθεί Live από τον ΟΤΕ στις 9 το πρωί και σε μαγνητοσκόπηση από τον Alpha στις 4 το απόγευμα.

Advertisement