Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel : Δε μου αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ!

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel : Δε μου αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ!

FORMULA 1

Vettel : Δε μου αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ!

FORMULA 1

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει να επαναφέρει τη Ferrari σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ιδιόκτητη πίστα του Μουτζέλο, η Scuderia Ferrari διοργάνωσε την ετήσια γιορτή στο τέλος της χρονιάς με την ονομασία World Finals παρουσία 50 χιλιάδων τιφόζι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της F1, με τους Vettel, Raikkonen και τους δοκιμαστές Gene, Gutierrez.

Ο Vettel κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς είπε: «Συνολικά η χρονιά ήταν πολύ διαφορετική από πέρυσι. Προφανώς ήταν μια εντελώς νέα κατάσταση για μένα με μια καινούργια ομάδα. Είναι σπουδαία εμπειρία για μένα ότι έγινα μέλος της Ferrari και προφανώς ξέρουμε που θέλουμε να βρεθούμε στο μέλλον. Δεν μπορώ να δεχτώ τον τίτλο του αουτσάιντερ. Ξέρω πως φέτος δεν ήμασταν φαβορί αλλά φάνηκε από την αρχή ότι δεν βρισκόμασταν κάπου στη μέση. Πετύχαμε να είμαστε σε κάθε αγώνα στη μάχη του βάθρου και να κερδίσουμε σε 3 αγώνες. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας και θα είμαστε ικανοποιημένοι όταν πλέον δε μας θεωρούν αουτσάιντερ αλλά φαβορί. Σίγουρα φέτος πολλοί εξεπλάγησαν θετικά από μας καθώς η απόδοσή μας ήταν καλύτερη και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Στόχος μου τώρα είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα καθώς η πρώτη είναι εκτός εμβέλειας. Σίγουρα όμως η 2η είναι καλύτερη από την 3η».

Advertisement
Advertisement

Finali-Mondiali-crowd640
Μαζεύτηκαν 50 χιλιάδες τιφόζι στο World Finals

Ο Rosberg μετά τη νίκη του στο Μεξικό και την ταυτόχρονη εγκατάλειψη του Vettel προηγείται με 21 βαθμούς διαφορά ενώ απομένουν 50 να μοιραστούν στους δυο τελευταίους αγώνες σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι. Αν ο Rosberg τερματίσει στο βάθρο και στους δυο αγώνες είναι σίγουρα 2ος.

Vettel-Finali-Mondiali15-b640